Wednesday, May 18, 2011

saya benci!!!!!

DK!
i hate u!
kenapa tidak?
sebab baju2 dia super cute.
dah amik selai. dia plak g upload bebanyak yang baru.
yang selau tu pun tak bayar lagi.

tengok ni...







macam cupcakes kan?
meriah sungguh.
stress i!
DK, bila nak belanja???


for more info regarding contoh2, harga dan lelain, sila ke kedai batik cantik ini ye.

4 comments:

dalila.khalid said...

wahahahah..u terokkk...i bg pilihan kt org lain...baju u tantekkk okayyy ??

suhana azlin said...

whoaa! masih berkuatkuasa lagi kah pemakaian batik setiap khamis? lepas pak lah dah x jd pm ni? hehehe...

nak kena simpan duit dr sekarang nampaknya...mmg yummylicious lah kain2 ni semua huhu xpe taun depan boleg beli, jgn makin demok sudah T__T

dalila.khalid said...

chantekk kan ? hehe..rajin rajin laa jenguk blog :)

didi said...

hohoho
walaupun cantekkkk tapi nasib baik aku xde nafsu nak membeliiii

masih selamat!!!

ke sbb aku dah banyak baju batik? eh, tempoh iddah borong baju batik kat tganu tu dah habes ke belom? :)