Wednesday, May 11, 2011

hadiah yang bermakna

ye, seperti yang dimaklumkan saya telah bertukar portfolio.
di division saya, telah dibuat job rotation dan saya antara yang terlibat.
at first, it's kinda hard for me to accept the fact (selepas 4 tahun) that i'm no longer in charge of disciplinary action for those yang ada issue dan akan tukar portfolio yang jauh berbeza.
walaupun still dalam division yang sama, kerja sangat lain.
dari duduk di pejabat, menghadap paperwork yang banyak dan pening dengan karenah orang ke tempat yang penuh dengan kejutan (dari segi kerja). benda on going banyak (super banyak) dan benda2 terkejut pun banyak. dan insyaAllah, duk sini, makin kurus lah saya. Kerana berlari2 ke sana sini.

dan isnin lalu, mantan ahli seksyen (termasuk bos kecik) panggil saya ke dalam bilik. mereka bagi ucapan terima kasih dan berikan saya hadiah.

alhamdulillah. empat tahun bersama, depa tau benda kesukaan saya.
apa yang saya dapat?

1. buku baking
2. cadar :)

oh chinta!

dan saya plan nak baking dengan semangatnya sejak ada buku baru ni. hahaha.

3 comments:

suhana azlin said...

oh i lurveeeee cook books! baking to be exact =)

baca buku resepi macam baca novel, hanyut terus..apa kamal cakap pun aku dah x dengar beb..tau2 dia tgh usik 'haiyolahai sibuk bona la tu' =P

suhana azlin said...

bestnye dapat buku baking! i like i like i likeee!!

aku kalau baca buku resepi macam baca novel, hanyut terus..apa kamal ckp pun x sedar dah hehe =P

didi said...

meh, datang baking kat rumah aku.
kau buat, aku duduk. (bak kata kau kan? :p )