Thursday, March 18, 2010

jangan.........

ohaiyo! hahaha selamat pagi kata orang jepun.
walaupun hari dah tengah hari bute :P
sila jangan pergi dahulu dari page ini. hehehe.

ahkon belum bersara. hanya dua hari ini menghabiskan masa emas di Hotel Istana.
hoh? ye, Hotel Istana uols... :P

anyway. for seminar lah. bukan berjimba rama.
apapun nantikan la entry terkini.
buat masa ni masih jet lag. :P
penat ni. serius. ni pun baru balik dari meng'odit' orang. huhu
k later! mwahs mwahs

9 comments:

thesweetlittlecat said...

jpm kaya wat seminar kt istana hotel.. :)

hade said...

makan best x kat citu..

khairabdullah said...

yea la.. kerja.. penat..

suhana azlin said...

tak habih2 keroje kan...hehe..

beb, aku x dpt pun email latest ko, i nak gi london isnin tau, tak dapek la den nak online dah...cepat2 kasi saiz kasut ko dan bajet okeh...

didi said...

gedik

(bukan kau, lin)

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

babe. tak kaya la. miskin tahap teruk ada lah. kami p seminar company buat. 4 pax RM 2K. huhu

swit@kon said...

khairabdullah,

ala. marah aa tu! sorry aaa

swit@kon said...

suhana azlin,

telah maklum :P

swit@kon said...

didi,

hahahaha. aku pun!