Friday, March 16, 2012

Matta Fair 2012

Matta Fair 2012
Kuala Lumpur
PWTC
16 - 18 Mac 2012


hari ni dah start!!!
its travelling time people.
niat di hati nak pegi check deals yang best2.
maklumlah. nak carik tempat hanimun. :p
tapi waktu tak mengijinkan la.
esok ada class. pagi nak settle assignment.
lusa je la. if sempat.
tapi harus lah deal2 yang best dah habis kan?
tapi takpe. September nanti ada satu round lagi. Ngeh Ngeh.

so, destinasi travel semasa cuti semester apa eh?

1. Bali


2. Krabi

3. Boracay


4. Maldives


semua adalah island.
hihi. :)
nampak cam sama. tapi sebenarnya lain2 tu.
oh. bila nak vacay ni.
rasa tepu sangat dah!!

oklah.
good luck pada sesapa yang nak mencari deal terbaik kalau gi Matta Fair weekend ni.

later!

*gambar ihsan Google Image

No comments: