Monday, March 12, 2012

berebut

half way thru Mac.
kelas hujung minggu dah bermula.
perebutan masa dan tenaga telah pun selamat dirasmikan Sabtu lepas.
masa ni la nak berebut untuk preparation wedding, assignment, kerja-kerja office, family time, rehat dan leisure. T__T

nak buat camne kan?
kena lah pandai2.
menempah semuanya sendiri. hadap la kan? ahaks!

oh. satu lagi rebutan nak di share kat sini.
rebutan di antara dua budak kecik ni.
Apel dan RF.
Kejadian semasa kenduri doa selamat lil Zarith (ZD) sabtu lepas.
Rebut sebab nak tengok Kun Seng Keng. LOL.

berebut Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus.


ok.
tu je. bye.

1 comment:

My Love.. said...

hahaha...adakah ko nk menunjukkan anak aku ni kuar berebut?hahaha!!!

ina siap cakap..zurai..ko xkan tgk je..abis aku nk wat apa..biarkn n try cari benda lain la utk distract dia..mana leh tarik dia mcm tu je..

budak2 xleh rampas dari tgn drg..kena alihkan perhatian drg :) *pesanan bila ko ada anak nnti* :D

btw..aku xtgk lagi kun seng keng tu!!