Thursday, March 29, 2012

current craze : tudung aidijuma



tudung aidijuma : tudung bawal :)

last weekend gi Pasar Seni.
sempat layan kiosk AJ (aidijuma) kat LRT Pasar Seni.
memula jual mahal. sebab tak minat.
hahaha.
tapi bila tengok ada 31 helai tudung yang bermacam warna....
saya bertukar!!!
jadi ganas. hahaha.
terus amik 3 helai.
tapi dah jual satu pada officemate. yang suka sangat ngan tudung tu.
selesa sangat. senang nak bentuk.
memula agak keras, tapi dah basuh dia ok.
comel la tudung tu.
lama sangat dah pakai tudung awning, its time to change it back (occasionally) to bawal. :)


dua colour yang saya beli. *happy*


nak tau colour2 yang lain, boleh check kat FB Aidijuma.
have fun browsing!



6 comments:

Melissa said...

Tudung bawal ni tak see through ye ?

swit@kon said...

Melissa,

yang akak beli, ok. tak see through. but still have to wear the 'anak' la kan. :) yang three tone ni tebal sikit berbanding yang one tone.

suhana azlin said...

eh dah kuar eh? lama aku tunggu tudung bawal juma ni..never like tudung awning, sbb kamal ckp cam 'auntie muka boolat'..cis! sgt benci kalau dia jujur =P

no offence to others ye, dah muka aku pinggan cmne nak buat kan, org lain pakai elok comel je aku tgk hehe..pakai yg awning pun sbb senang bila nk travel, especially long hours flight.

Mrs.aisheiteru said...

best best. dh ade 10 collections!

Ezaty Idris said...

Salam. nak tanya boleh x explain exact location kiosk yg kt pasar seni tu?

ira amira said...

salam. blog walking carik pasal tudung juma ni..,then jmpe entry ni.;) hmmm.kiosk die mmg betul2 kat stesen lrt pasar seni ke??ke kene jalan lg?