Tuesday, April 6, 2010

lapor diri

haluuuuu. swit@kon melaporkan diri balik dari Penang ya'll!!!!!!!!!!!
letih. tak sedap badan. mood kureng baik.
semalam sakit hati ngan bebudak yang duduk dalam Kurus In*duksi itu.
tak belajar respect orang langsung!

ada beberapa entry baru yang nak di hapdet.
tapi mood tetiba hilang bila check saman (sebab nak renew license).
masukkan no. i/c - hamikk kau.
ada dua saman. satu baby hijau, satu kereta si Kicap. Kicap cuma kena RM 30.00 sebab saman traffic.
aku la. kena saman speeding. sebenarnya dah agak dah. sebab masa tu bawak 110 km/j masa lalu kat jalan masuk Putrajaya. situ kan speed limit cuma 70 km/j. nampak la abang polis tu kat bawah jambatan. tengah menembak. harun betullah! masa ni la nak saman kan.

so, Road Tax - RM 600 + Saman RM 300 = RM 1000 jugak aku akan terbang ni.
tak ber'cat' lah kereta aku nampak gaya nye.

argh. sakit otak la macam ni. April ni banyak sangat guna duit!
nak balik umah lah. tido!

:(

2 comments:

sky said...

sian awk..

Eny Yusof said...

eh mahalnya road tax kau. kenapa aku punya rm50++ je? insurance aje yang RM900++.