Monday, April 12, 2010

Panas! Panas!





Tagged by my junior sister in Hillcrest. gila lama tak jumpa dia ni. blog menyatukan senior-junior relationship. hik hik. hai melissa! ;)

1] Adakah anda merasakan anda hot?

hot dari segi ape? saya pendek petite. takde figure pun. so sangat tidak hot. 
tapi selalu panas dan naik hangin. senang sakit hati. :P

2] Upload wallpaper pc/laptop anda gunakan sekarang?




3] Cerita pasal gambar ini?

Gambar ini adalah gambar semasa trip ke Penang. di hadapan Hard Rock Hotel Penang. bersama my lovely Geng! perempuan. me loves them!!! 
Masa nak posing, siap ada pilot Rapid Penang yang lalu kat depan siap buat peace2 lagi. hik hik. Gambar diambil oleh Encik Mila.



4] Kali terakhir makan pizza

Dominoes. last sekali masa rehearsal kat Puspanitapuri untuk Malam Mesra (12 Mac 2010). beli sendiri. sebab kelaparan. kongsi sama Encik Said. :P
5] Lagu terakhir aku dengar?

lagu Nothing On You B.o.B feat. Bruno Mars kat Fly.fm masa otw datang office.


6] Apa anda buat sambil menyelesaikan tag ni?

Sambil buat editing kerja. hahaha kantoi! 

7] Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

Ahkon, Tito/Tilto/titiana (kiki je yang panggil ni), endeks, Kak Atie
8] Tag lagi 5 orang siapa yang anda nak tag.saya 


1. Encik Fendi Osman

2. Puan Kiera
3. Cik Dalila
4. Cik Nishashburn
5. Encik Khai

dan Geng! Didi & Um.
9] Siapa orang nombor satu bagi anda?

Super senior. rakan karaoke. rakan gossip. ;p


10] Katakan sesuatu pada orang no.5
Tabahkan hati di negara orang. hujan batu jugak kat sini.
balik jangan lupa 3 + 20 helai saree. :P
11]Nombor 3 ada hubungan dengan siapa?

hubungan? hubungan dengan i lah!
12]Kata-kata cinta kepada nombor 4

Miss u. bila mau karok?
13]Berikan 5 yang anda tahu tentang orang tag anda
1. newlywed
2. senang sakit walaupun dia pharmacist 
3. suka masuk debate masa kat sekolah? 
4. cantik!
5. budak SG! hidup SG!!!!




1 comment:

khairabdullah said...

oit.. gua dah buat la tag nie..

eh.. yea ke?