Monday, July 12, 2010

Twilight Saga - Eclipse Charity Screening

Date : July 7th, 2010
Time : 7-11.00 pm
Venue : GSC Pavilion, Kuala Lumpur
Host : Twilighters Malaysia


Sebelum semua orang di Malaysia dapat menonton (secara official), saya berkesempatan untuk join the charity screening for Twilight Saga - Eclipse di Pavilion pada hari Rabu yang lepas. First time join event yang dihostkan oleh Twilighters Malaysia. I am a Twihards, tapi selama ni yang melayan kegilaan hanya Min sahaja. So malam itu, saya jumpa ramai sangat Twihards dari serata Malaysia. hihi.

oh, saya bukan sahaja jumpa twihards, malah saya jumpa jumpa dengan:

Alec & Jane (Volturi Coven)

another volturi girls

Victoria

guess who???? *wink* Jacob lah. :)

jangan terkejut k. mereka adalah contestant untuk cosplay twilight saga. siapa yang paling hampir dan menyerupai watak2 dalam twilight saga memenangi pertandingan tersebut. cuba teka siapa menang? hahaha.
pemenang-pemenang cosplay adalah di bawah (sorry tak ingat nama lah).

  
pemenang2 cosplay. 'alice' dan 'jacob' bersama presiden dan vice presiden twilighters malaysia

bukan tu je, saya juga jumpa dengan Kiera and Hubby. Nasib baik sempat bitau dia pasal screening ni. sempat juga dia beli tiket! selain daripada cosplay tu tadi, banyak aktiviti lain yang dibuat sementara menunggu waktu tayangan iaitu kul 9 malam. ada lucky draw, jerit2 situ sini. hahaha. memang fun. saya hampir, diulang. hampir untuk dapat lucky draw. kenapa hampir?sebab yang dapat tu adalah akak yang duk sebelah seat saya je. huhuhu. apapun, saya happy kerana saya join event ni. bukan sahaja dapat tengok awal sehari dan menderma untuk tabung Bersamamu tapi juga saya dapat barang2 yang best dari dalam goodie bag yang diberikan untuk semua. Malam tu, screening untuk dua hall. Kami berempat semua dalam hall 2 sebab hall 1 untuk yang awal beli tiket. tapi sama. je. sanga best ok. Rasa nak tengok lagi sekali. Sebab dalam movie kali ni, Edward adalah sangat handsome. taklah muka tak boleh blah sangat. make up pun ok. tak tepong gomak. sedap mata memandang. hahahaha. Ok, ok. No spoiler. Sila tengok di panggung ye. Have fun dengan perut Jacob. wakakakakaka.

  
me and my twihard partner - Cik Min. Kiera & Hubby. 
oh. Kiera pakai contact lens cam The Cullens malam tu!!

the early bird crowd

goodies. best. not in the picture adalah t-shirt.

So, Min. Ada lagi dua kali nak buat ni kan? hehehehe. kita join for Breaking Dawn. can't wait!!!!

twihards,
ahkon. xoxo


3 comments:

thesweetlittlecat said...

gemuknya i!

Ejan said...

cik ahkon...

jgn lupa yer cd lagu tuh.. s sgt kerisauan la apabila membaca blog anda yg penuh sgt xtvt... dlm erti kata lain.. aku takut ko lupa.. hehehe..

fndrocka said...

inception!!