Monday, July 26, 2010

Wishlist 2010

ohmaigod.
adalah super pemalas nak hapdet blog sekarang ni.
saya habiskan masa online dan buat preparation. bukan preparation kawin lah.
preparation holiday! hahaha.
pejam celik. huyoo. dah lebih separuh tahun ni. hmmmm. sebenarnya ada dua draft yang belum saya publishkan. malam ni janji! saya akan masukkan gambar2 dan publish k?!!

on the other side of the fence (ececece), its nearly august ya'll. so it means that my birthday is just around the corner...yeay!!! and it is time for me to make my wedding registry birthday wishlist for 2010. :P
kalau ikutkan my 11 Nafsu entry last year, banyak juga out of 11 gwa dah ada/beli/dapat present. ermmm nak buat recap ke before kita masuk wishlist 2010? bolehlah!!!

ok! lets go.

11 Nafsu 2009 (full entry baca sini)

  • necklace/choker - ada. pakai dengan baju raya. beli yang olskool look. super nice. thanks to Mak!
  • kasut baru hitam bertutup - yup. beli sepasang (sebenarnya tiga. satu pig skin lining, satu present pada Girl). pakai yang dibeli dari Yunique Paradise itu sahaja! treasure k1 5-inch. awesome!
  • handbag - saya menghadiahkan diri sendiri beg nine west yang dipakai hingga hari ni. dapat few hand-me-down handbags from MakNgah!
  • clutch - ada la satu itu kepunyaan Mak jenama Charles and Keith yang dikongsi bersama
  • Blackberry - telah dipunyai pada tanggal 5 Mei 2010!! upgrade lagi, mahu Bold 9000 tapi beli Bold 2. woot! woot!
  • Bali Trip - tahun ni Bali tiada dalam perancangan. KIV
  • Masters - permohonan satu telah ditolak secara berhemah. masih terkejut kerana penolakan tersebut. bakal apply dalam bulan depan. :)
  • a ring ye, bukan THE ring -  masih lagi memakai cincin yang sama. Mak takmau belikan yang baru. beli sendiri tak syiok. :P
  • rak buku - dah ada. Mak belikan! putih. :)
  • tinted kereta - abaikan je lah ni kot. hahaha
  • jam tangan - belum lagi. nanti lah. takde yang berkenan!
ok. itu tahun lalu. dari 11 yang saya mahu, saya capai 6 item. boleh la kan.  jom tengok this year punya pulak!

1. Thomas Sabo Charm Bracelet & Charm
- sangat mahu!!!!!! :P sedang semangat nak kumpul satu charm setahun (motif 1/year????*


2. Fujifilm 7s Mini Polaroid Camera
- tambahan kepada koleksi benda comel dalam simpanan. mahu ini segera!


3. Tiket penerbangan menunaikan Umrah, ke Europe dan satu lagi destinasi yang akan diconfirmkan kelak (maybe India, Australia atau Hong Kong. Penang pun ok. hahaha)



4.  rumah


5. Cash money untuk dimasukkan ke dalam bank. :P



hahahaha.
ye tahun ni nak sikit je.
itu yang visible. invisible saya simpan dalam hati saja tak perlu lah nak tayang kan?
:P

ok lah laling.
next saya akan publish bebanyak k!

xoxo


notes : ada gmbr sendiri punya, banyaknya saya google sahaja! thanks bagi pinjam!

3 comments:

adzsha said...

motif 1 charm sthn??????? hehehehe i hv d bracelet n 2 charms tp kat sini mahal so tergendala acara pengumpulan charms :P

what a coincidence! i pun tgh survey d polaroid :D

sy jg menyimpan impian nk pg umrah & tour sana sini..InsyaAllah :D

nak jgk book shelves putih!

ceh tiba2 nk share impian kat sini jgk! goodluck babe!

swit@kon said...

adzsha,

motif??? adalah kerana charm yang saya berkenan semuanya RM150 dan ke atas. wakakakaka. macam melampau la satu charm sebulan kan? :P

jom! beli polaroid tu mau?? murah je. tak sampai 300 (wah, ayat orang chop duit ke???)

u sudah dekat dengan Makkah. boleh pegi senang. me? huhu. masih perlu menyimpan.

adzsha said...

hehehe kalo lebih dr 1 tu kira bonus la kan :D

kalo ikut mmg lg dekat tp according tu friends yg dah pegi dr sini, harga pakej about d same kalo pg dr msia..tix flight pun sama harga..takpe, yg penting niat u nak pegi dah ada, InsyaAllah dipermudahkan..