Thursday, July 22, 2010

sick

semalam jam 3 telah gerak dari office.
ada kerja emceeing di PICC so kena buat rehearsal.
rehearse sangatlah. dua baris je, terus DWH kata "you all dah biasa. takyah aa baca semua"
wakakaka. memang super cool itu lady boss! Encik Said dan saya bincang sedikit berkenaan skrip dan buat pindaan seadanya (sebenarnya Said je yang edit banyak benda. i ikut saja. :P). Jam 5.30 petang kami balik untuk bersiap kerana jam 7 dah kena ada di PICC.

Balik rumah mahu siap2. After mandi rasa lain macam. Sakit kepala yang hampir nak pitam. Terduduk di gigi katil dan baring sekejap. Hampir nak call Urus Setia mintak carik back up. Last2 ku gagah kan diri ini untuk bangun dan meneruskan hidup bersiap dan ke PICC.  Cepat2 gi isi perut di restoran yang menghidangkan hidangan untuk Urus Setia. Serius weng!!! Masuk sahaja ke dewan dah rasa ok sikit. Sekejap je. Event semalam adalah sesimple event. Very short but sweet. Sweet kah? Hahaha. Makanan??? Western! I thought we'll be having Chinese Course tapi rupanya tahun ni bertukar. What i had??

1. Classic Caesar Salad (with beef bacon bits, grated parmesan and smoked salmon - which is awesome!!)
2. Wild Mushroom Soup (with bread and butter)
3. Grilled Beef Sirloin (with vege and roasted potato)
4. Apple Pie With Vanilla Ice Cream (and glaced walnuts and strawberry sauce - a bit too sweet for me)

Dan pagi ini bangun dengan badan yang tidak sedap, kepala yang sakit dan tekak yang loya. Aduhai. Makan banyak kot! Esok nak travel. Sabtu kenduri. Ahad nak packing. Isnin dan Selasa kerja bersungguh2. Rabu travel lagi. Waaa tak mahu demam. 

Ok. stop sini ye. Nak makan paracetamol dan ubat selesema. 
Daaaa. Till we meet again. Later saya tulis lagi!

xoxo

4 comments:

Anonymous said...

get well soon, bebeh!!





~coffeeaddicts~

niny said...

sedapnye that grilled beef!!!! meliur tgk!

swit@kon said...

~coffeeaddicts~

aku ok dah. aku rindu Umar la. bila kurun aku nak jumpa dia!!!

swit@kon said...

niny,

sedap! tapi bila dah makan benda2 sebelumnya itu telah rasa gemuk dan makan sedikit saja grilled beef! :D