Tuesday, July 27, 2010

Lepak Session at The Apartment

hoho. ini cerita tok kaduk. berzaman sudah.
anyways. nak jugak hapdet! :P

Tarikh : 4 Julai 2010 (Ahad)
Tempat : The Apartment, The Curve

SG Girls selepas dari E Day Cik Maria tempoh hari agak lagi tak jumpa. So kami decide nak melepak. Sempat celebrate belated birthday Ina dan hubby. Center of attention hari itu tentulah si hensem Rif Rafel. hiks.

Anyways. malas nak cerita panjang. Tengok gambar je k.

pavlova yang meletop macam mr.lova lova

cik single dan bakal pengantin hujung minggu ini

bakal pengantin 2011 dan si hensem!

<3

tu je lah. gambar lain semuanya dalam FB. i miss my girls. weekend ni diorang berkumpul tanpa aku untuk Has nikah dan majlisnya hari Sabtu. Saya tiada kerana ke luar negara pada tarikh itu. Huk. Sedih. Anyways, Selamat Pengantin Baru (in advance) Has dan Syafiq! Semoga berkekalan ke anak cucu dan hingga akhir hayat. 

Rafel says "adios peeps"

later!
xoxo



1 comment:

Eny Yusof said...

beb kawan ko yang tudung biru tu keje kat kraftangan ke?