Monday, July 19, 2010

weekend yang penuh

serius penuh ok.
dari jumaat malam hinggalah ke ahad malam.
start dengan dinner di Bubba Gump (review nanti ok!), persiapan majlis pertunangan Geng!, majlisnya itself dan movie date sebentar tadi (review pun later ok!).

had so much fun with my girls.doing girls thing. apepon, saya akan update sikit2. banyak nak cerita ni. banyak juga cerita pending. huarghhh. ngantok...tipu sebenarnya nak paksa tido sebab tadi masa tengok movie secawan cappucino pekat dah ditelan.

saya tinggalkan korang dengan sneak preview update later!!!! hahaha. poyo! :P








ok nite,
ngantok.