Thursday, August 2, 2012

lovely blog ya'll



setelah berkurun lamanya tak ada award2 ni, tetiba Lin bagi la plak. Pertama sekali : terima kasih babe. poyo je tau blog tak berhupdate ni 'lovely' :P. Kedua, layankan la eh jawapan default bawah ni :)



What is your favourite dessert?
anything sweet will do. name it. macaron, pavlova, cakes, pastries. anything lah! semua pun i LIKE!


When you're upset, what do you do?
retail therapy always would be the option. tak kisah secara maya atau tidak. oh. pastu lebih upset bila tengok akaun bank. other than shopping, tido! or nyanyi kuat2! :P


What was your favourite pet?
not really into pets. but i love going to pet shop. hahaha. suka tengok ikan, kucing, burung, rabbit dan semua2 yang ada kat dalam kedai tu. 


What do you prefer to wear, black or white?
black. love, love, love black. tak kira baju ke, tudung ke, seluar ke, kasut ke, stokin ke. t-shirt kaler black macam menara tinggi dia dalam almari tu. i don't really wear white unless dikehendaki. i only wear white for my school uniform and also my white kurung to funeral. i feel weird wearing white. i love seeing people in white. but if its on me, peliklah. and one more thing, dulu kecik2 saya comot. balik sekolah baju yang putih tu mesti ada stain air orange la, sos la, kicap la apa. so, fobia la. :P. with black? semua pun takde hal. hehe

What is your biggest fear?
losing my iman. also my family. my mak, ayah, adik, suami. juga orang2 yang rapat dengan saya. 


What is perfection to you?
lotsa things that matters. especially with regards of family and personal achievements. :)


What is your attitude mostly?
serius. gonjeng. berangin? haha



What is your guilty pleasure?
for time being : shopping. online shopping. dah tak membeli kat mall. tapi boleh mengadap seharian beli barang online. hahaha. *ampun suami*




ok. habis hutang dari lin. saya nak tag sape eh? 
this award goes to : Zurai dan kengkawan blogger lain :)



4 comments:

TwiggyLiyana said...

heeeheheh, suka post nih. i do exactly what you do when you're upset :D

suhana azlin said...

ampun suamiku jugaa...hahaha...

tp aku x pandai beli onlline ni, cam x puas nk kena pegang gak baru ok..lg pun credit card supplemetary kamal punye so harusla kantoi di situ..bg permission sekali sekala swipe kt kedai pun hancusss...mmg laju2 aku buat haha

xpe pasni dah keje mmg habis duit dlm m2u tu kut ;P

swit@kon said...

TwiggyLiyana,

haha. u do?
tapi pastu stress balik kan? :P

swit@kon said...

suhana azlin,

ampun! ampun! nasib baik aku belum dapat access credit card. hahaha. aku tunggu kau pulang. tapi barang diingat, barang sini mahal tak macam kat sana huhu