Thursday, August 30, 2012

back to school



yeah. next week dah start class. grrrr.
takde makna holiday lelama okies.
although the official date is 15hb tapi fakulti saya adalah advanced dengan start class 8hb.
tapi yang best sebab exam akan jadi seminggu lebih awal dan kami bercuti awal sedikit berbanding orang lain.
sedar tak sedar, hanya tinggal dua semester lagi. dua semester dah selesai. satu lagi dengan 3 subjek dan final semester nanti dissertation and one subject.
sangat takut dengan dissertation. proposal paper haritu pun macam ala2 lunyai dikerjakan lecturer. nak kena buat amendment pun tak buat2 lagi. 3 chapter. journal tak baca. apa pun tak buat.

plan nak beraya di rumah member weekend hampir tidak akan tercapai untuk next weekends.
kena kemas beg dah.
sekolah dah nak mula.
oh my!! on the brighter side, saya dapat reunite dengan classmate. yeay! rindu mereka!


wish me luck peeps!!

p/s : weekend ni beraya dengan SG Girls! woot.

No comments: