Monday, September 7, 2009

berita! berita!


tajuk tak boleh blah. hahaha. sebenarnya entry ni nak upload gambar2 yang dah lama patutnya saya upload. banyak gambar2 menarik menanti anda. cewaaaaaaah!

so kita start dengan weekend update. sabtu lepas saya punya 'me day'. biasa aaa. nak raya. kena ada rambut raya. cuma satu la. dari dulu saya nak highlight rambut. kunun2 nak buat shocking pink kat blah belakang tu. tapi entahlah. masih belum tergamak. hahaha leceh tu. and i did my facial dan mengunting rambut. pendek!!!!!!!!!!!!!!!!

sebelum tu singgah KL jap untuk g beli tudung. mak ai. baru jam 1035 kat depan SOGO tu dah macam ada perhimpunan haram. rupanya SOGO Card Holder Sale. sapa yang ada kad je boleh masuk. yang takde...erm. memang pandai buat duit. di bukaknya booth untuk apply kad. RM 12 kot kalau tak silap.

so, sabtu tu masa habis dengan pamper diri sendiri. ahad pulak. sehari suntuk kat opis. start dari jam 9. buat minit sambil layan youtube yang super laju. kul 3 balik. plan nak buat kuih raya. tapi cam dah lambat. tolong mak masak and tetido. so tu je lah cerita weekend saya. weekend ini i'll be away. insyaAllah. saya nak sopping2 di sana itu. bestnya!!!! woot! woot!

so kat sini kita letak sedikit gambar2 ahkon sepanjang Ramadhan tahun ni.

merdeka day celebration - yang ke-52
(clockwise : dengan kontinjen awam, rehearsal with kak zai, berempat dengan fasya, dayat and choid, me with bangunan tantek, us berlatarbelakangkan bangunan tantek, me & elize lee, me & dato' dale, me & choid)

iftar @ IN*TAN BK with adni, friend of adni (taktau nama) and Mr. Fendiosman
(gambar dari FB)

ok. tu je. papai

:)


No comments: