Thursday, September 3, 2009

mimpi kering



" Malam Ku Bermimpi Hai

Ai Dengan Satu Bintang

Berkata-kataku Di Jendela

Ku Lihat Kanda Tersenyum Memandang

Asmara Bergelora Meresap Ke Dada "


:D

tetiba nak nyanyi, boleh?

mimpi kanda senyum kah? wakakaka. kanda...kanda.


oh, malam tadi saya mimpi lah. huhu. bebulan puasa ni. mimpi ape? haa tu yang nak cerita tu. saya mimpi iklan McDonalds. korang ingat tak dulu2, dalam tahun 1990-an. McDonalds keluar dengan lagu baru? yang ala2 macam ni.. 'Good time (good time),great taste (great taste). That's why this is our place. Good time, great taste at McDonalds'. Ingat tak? ingat tak? huhu. saya mimpi iklan tu ok!


dan pagi ni cepat2 saya try carik kat youtube. serius ada! so jom....kita layan iklan ni.




haaaaaaaaaaaaa

ingat tak? ingat tak?

hehehehe me likey!!!!!!


bestnya. dengan adanya youtube ni, bleh carik banyak benda2 classic. hihihi


ok dah.saya nak sambung buat paper! Puasa ni. Jangan terbayang Cheese Burger k! :P



5 comments:

icedcham said...

comel.

hahahahahaaaa..

Adni Ariff said...

MC Dee Oh En Ay Ell Dee Es,
MC Dee Oh En Ay Ell Dee Es,
Good time, great taste,
At McDonalds!

Adni Ariff said...

hehe.. lepas tinggai komen baru bukak clip tu...

alaa, versi US rupanya.. igt versi BM..

"Masa riang, rasa hebat,
di McDonalds!~"

:D

Selamat berpuasa!

didi said...

aku tak suka tajuk post ni

kenapa 'mimpi kering?'
bagaimana dengan 'mimpi basah?'

hhmmm....

Lady said...

ingat ingat ingat! haha.. lagu ni sangat catchy~ hohoho