Monday, September 28, 2009

raya dengan gambar

omg! i am so tired. pepagi masuk office hari ni. dah banyak benda. esok ada meeting pagi petang. slide baru je settle untuk meeting petang. paginyer meeting, isu2 banyak. tak call sana sini lagi. nak carik Singing Minister, Singing HOD lagi. ergh.... pepagi tadi dah termuntah akibat tak makan nasik dan telan kopi je sepanjang hari. mengong! ergh. petang ni nak berbuka dengan Maggi Goreng Ayam + Cili Kicap. saya masih belum bermood nak cerita raya. erm.. macam takde cerita je. kita tengok gambar je la eh.

gambar2 kat bawah ni adalah gambar Raya Pertama (1 Syawal 1430H). yang lain nanti lah. btw. i love the environment rumah Bapak. sangat kampung dan sangat best. saya nak carik suami yang mesti ada kampung! wajib. hehehe







ok tu je dulu.
saya nak nap jap. 2 minit.
gila keji masuk kerja lepas cuti panjang!
lotih.


No comments: