Friday, September 11, 2009

First of All (Happy Birthday)


* ini adalah entry untuk diri sendiri. sila gerakkan cursor ke hujung kanan atas skrin anda dan klik tanda 'x' sekiranya timbul rasa menyampah*

Peeps, i am officially 26 years old! Happy Birthday Me Self!
(sendiri buat entry, untuk sendiri punya birthday, sendiri perasan kiut)
ada aku kesah???? :P LOL

video

p/s : Video credit, Upin Ipin Official Webpage
(Zarin, Afiq - siapa yang buat ni...kiut sangatlah!!!)

12 comments:

cheche said...

happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy birthday to atie omot abuk acham
happy birthday to you..

happy besday geng...maintain cute..

thesweetlittlecat said...

happy the best 26th birthday beb!!! dah besar ko erk... tp saiz tak ber+ kan??? oopppssss.... sorry!
beb,
aku doakan ko semoga sentiasa happy go lucky and sedikit gediks dan bertemu jodoh di bulan yg mulia ini!!! Amin..

didi said...

Allah Selamatkan Kamu!

Heppy burfday, Antie Omot!

Kita sama baya la sekarang :)

Cayang ko

swit@kon said...

cheche,

tengkius ache apat! tengkius!

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

thanks babe. aku besar ni je la :)
aku amin kan doa kau!

swit@kon said...

didi,

hellooooooooooooo. aku 26. ko 27 :P

thanks anyway.

Tina Banana said...

happy birthday ahkon!
hehehe..

hope u'll have a blast darling..

:)

zurai said...

happy birthday!!

ko dah tua..hehehe..

princess~syeena said...

Babe,

happy birthday!!semoga panjang umur dan murah rejekinya!!

icedcham said...

happy birthday to cik ahkon!!

sama baya la kita! eh.. i muda lagi dari u laa.. hahahaaa..

mila said...

hepi besday!

swit@kon said...

Tina Banana,

thanks so much. kisses for Mika!

Zurai,

ko pun tak lama lagi tua! :P

princess~syeena,

thanks syeena!!!!

icedcham,

sebaya eh. i ingat u 30's :P

mila,

terima kasih. ko tak lama lagi!!