Monday, September 27, 2010

11092010


i'm skipping my raya entry and other entries [BKK Trip, Raya, SG Girls activities,Geng! activities etc] and decided to make this particular entry regarding my 27th birthday. Yeah, i'm 27! i don't look like one? thanks ;)

this year i'm celebrating my birthday on the 2nd day of Eid. It was a blast. Surrounded by my super-big-and-loud families. It was a total bliss! Having a Blackberry made my birthday this year super meriah! With bbm(s), smses, facebook messages, tweets. Super seronok!!!

Early morning my aunties bombarded me with lotsa questions like 'ada potong2 kek ke?', 'celebrate ke hari ni?', 'buat party tak?'...and i was like getting emotional and yelled 'takkan tanya birthday girl...uhuhuhuhu'. And Mak was super pissed because i yelled at everybody and dragged me (with Kak Long and Abang Mail) instantly to Tesco. Drama kot??!!! Haha.

Gua munchung di Tesco. Sebab nak ice cream Ben & Jerry tapi kena marah. Sebab ramai kan. Nak beli satu tab yang harganya RM32. Hahahaha. Serius drama queen. Tak seswai uols sebab umur 27!!! Oh, sebenarnya ada benda lain yang membuatkan hati ku ini sebal je sepanjang hari. Ada la seorang makhluk itu terlupa wish birthday. Terlupa sampai kul 1150 baru wish ok!. Huks. Super jahat!!! Kat Tesco, Mak and Kak Long sponsor beli party pack. And Kak Long being a Kak Long, memaksa aku pilih hadiah yang harga takleh lebih RM15. Pfffffttt.

So lebih kurang jam 4, majlis bermula. Lewat juga sebab tunggu Kicap yang konon2 beli present tuk kekanda kesayangan dia ni. Serius aku rasa macam umur 7 tahun. Ada cikedis, coklat, kacang, mihun goreng (thanks Mak Noriah!), kek, air gas, party pack yang lengkap dengan mask, benda mak nenek tiup2 dan semua benda lah. Hahaha. Terasa muda 20 tahun u!

It was a simple celebration yet meriah. Doa yang super panjang khas buat aku dibacakan oleh my Uncle. Awal2 memang syahdu la. Panjangkan umur, berkatkan dan murahkan rezeki. Tapi tang permudahkan jodoh je semua orang mengaminkan dengan kuat...dan doa itu bukan sahaja untuk aku, tapi beberapa cousins yang masih single dan belum mahu settle down. Wakakakaka.



I received so many cute stuff. especially from my own self. haha. last year i bought myself my Nikon D5000 and a Nine West Handbag. This year? I got myself a brand new Fujifilm Instax Mini 7S Polaroid Camera in Choco and Thomas Sabo charm bracelet!!!! Woot! or was it double Woot????!!!! Hiks..;). Not only i bought those two as a birthday present but also for the hard work that i've done for the pass 4 years of working- yeah rite. alasan!!!!

Other than the bracelet and the polaroid camera, Mak gave me (no, basically i forced Mak to buy it for me via phone) Chanel foundation-compact powder, Adik bought me portable shoe box, Aqish (my cousin) gave me a set of aromatherapy with lavender oil - super sweet ok, Jijie (Aqish's brother) gave me a super cool i'm-not-a-plastic-cup mug. And the best part of my birthday this year is receiving a huge birthday card which cover 3/4 part of my body, sitting. (Aqish bought it, i think! Thanks tau!) with (almost everyone) Ghani's Clan signature and wishes in it. And the majority wrote about jodoh, kahwin, bla bla bla. Haha! Feel like having it framed and i've planned to hang it in my room.
And yesterday during Didi's makan-makan event, Geng! suprised me with my belated birthday cake! I thought Didi asked Min to buy her cake for the makan-makan session. But, when i looked closely it was written;

 Yantie Dearie
Happy Belated Birthday
Love Ya!!!

Terharu ye. Walaupun Lin takde (she went back to Aberdeen yesterday before the makan-makan session-will blog about the sending off later!). Tak cukup korum. Yang pasti, THANKS A LOT to Didi, Min, Um, Cheche & Faie (oh, congrats for the good news), Max and Nat.

Pepatah inggeris ada berkata, One Year Older, One Year Wiser. InsyaAllah. Makin umur dah masuk ke lewat two series ini, perlu lah semakin wiser. Dah tak boleh boros, ikut hati, kuat merajuk, emo, degil tak bertepi all the time. Boleh, bukan tak boleh. Tapi mesti kena pada tempat. Boros dalam bersedekah, ikutkan hati untuk buat ibadah dengan khusyuk dan semua benda lah! Haha.

Takpelah. InsyaAllah. Berkat doa semua. Saya pun doakan anda semua jugak! Thanks for the doa', the celebration, the happiness, the company, the advices, the supports. I owe you guys. Especially my loved ones. My small family. My big family. 515. My friends. My Teachers. My Everyone. You know who you are. Each and everyone of you have contributed at least something in my life. Yes, you did, you do and you will. And i really appreciate it! Many thanks. Hugs & Kisses!!! Semoga Allah memberkati hidup semua orang dan murahkan rezeki semua orang. InsyaAllah!


*blushing happily*

  

1 comment:

Piza said...

Hey, happy birthday dearie.Semoga dipanjangkan umur, dinaikkan pangkat, ditukar status dan dapat menonton lebih banyak konsert abang nuar hendaknya hehe.