Tuesday, September 28, 2010

sweetest good bye

the first time Lin flew to Aberdeen was hard. Mya was so little back then. Tanak dengan semua orang kecuali nenek(s), atuk, mama anda papa nya. but this year, after a year of living in Aberdeen, Mya getting bigger. she's two years old to be exact. cuter than ever. She's becoming my little protégé for Little Dva in the making in this past 3 months. Haha. So hard to let her go. Rindu Mya dah!!!! Mya don't ever try to forget your Atie ok! Atie loves you!! :)

Sabtu, 25 September 2010
LCCT

 muka budak yang memula masham.

 pastu senyum dah!

 mya, tak mo nganga. tutup mulut!! :)

 still belajar cemana nak buat peace...\/




 time to say good bye

Mya with Mama n Aunties and Atie.
(how little Dva trying to make peace sign!!)

until next Syawal..or maybe earlier, in a different coordinate. ahaks.
gonna miss my Mya dearie. Sorry Lin, i'm gonna miss you also but Mya lebih sikit!

Have a happy, blessed, meaningful three years to go life in Aberdeen.
Doakan murah rezeki kawan2 untuk melawat ye.
InsyaAllah, akan ku masukkan Aberdeen dalam travel planner for 2011.
Make lotsa babies! Mya post balik Malaysia. ;)

Geng! always..

6 comments:

Anonymous said...

didi nampak chubby - baby bump ke tu? hehe

didi said...

itu postur saya yg kurang bagus, serta angle gambar tersebut yang menyebabkan timbulnya teori tersebut.

sekian.

hahahahha

suhana azlin said...

uwaaa...rindunyer msia ku... =(

sume org ckp seronok dok obersee, sbb msia so hot..tp rasa homesick lagi byk dari rasa best sebenarnye tawww..

anyway, thanks kawan2 sbb susah payah menghantar sy pulang...so sorry kalau x dpt nk borak pjg lobih2 ye...taun depan berjumpa lagi =)

p/s:dids, kamal pun perasan ko cm dah berisi sket..ahaks!

swit@kon said...

anon,

siapakah anda? ;)
didi tak chubby, dia sihat....

swit@kon said...

didi,

aku suka apa kau tembun sikit. kalau kurus sangat tak cunz. :)

swit@kon said...

suhana azlin,

sila bertahan. ada lagi beberapa lama untuk sejuk manjang kan?
me miss u too!