Thursday, October 1, 2009

bosan weh

keroje banyak mak oi! tapi aku pemalas. dah lah tak puasa ari ni. mulut ni gatal nak makan je taw! ni yang tak soka ni. dah penat2 i menten 41 kg, semalam aku timbang telah naik 1 kg la plak. penangan makan nasi dan lauk mak sejak berpuasa 6! haih :D

aku sempat main snap2. ye lah. gatal bawak kamera g ofis itu lah jadinya :P

so this was my breakfast hari ni:


cupcake from auntie yam (ala2 leftover la jugak, sebab dah dua ari lam fridge)

and this is what i had during lunch (sampai la ni, tak sedap sangat...dah sejok)


Auntie Anne's Pretzel Stix - sedap tapi muak and bit manis!

naik lah la aku. makan benda2 maniiiiiis semua. tekak ni teringin dah. dari semalam nak makan hot dog. to be exact Coney Dog A & W atau apa2 dog kat 1901. bila nak dapat ni weh!!!!!


ok aaaa. malam ni nak ke KLIA. anta Encik Kamal yang nak sambung study di German. huk. huk. syok orang dapat g obersea. sapa nak bawak aku. angkat tangan!!!! lepas ni (ahad) Lin aka Mama Lin akan berangkat ke Aberdeen, Scotland ikut husband dia. setahun tu. nak kol boleh lah. tapi kalau ari2 nak citer boyfriend baik takyah. baik aku simpan duit n g sana trus. hehehe. ok korang. this is the stop point. papai!

4 comments:

hade said...

ahkon,

apa kata u sambung study kat zimbabwe..org ckap kek afrika sedap..he3..

dulu ahkon study mana..pakcik sampai pmr jek..spm x cukup duit nak bayar yuran..sedih kan..:(

mila said...

switakon,

pasni dh ramai mmbr dok kt area umah ko.pe kate, kp ajak dorg d joging ptg2.amacam, bernas x idea aku?

Lady said...

slurrpp...hotdog~ sedap sedap.. tapi aku nak mazola! :p

princess~syeena said...

lin dh nak pegi scotland??

end of dis year klu aku jadi tour europe, bleh jumpe die kat sane..