Sunday, October 25, 2009

sundae love


howdy peeps?!!!! i heard the Nuffnang Asia Pacific Blog Awards that was held yesterday was a blast. Kenny Sia won something as the only Malaysian won an award eh? Kak Red tak menang tapi yang pasti dia still vogue! and last but not least the super-blogger Miss Xia Xue won three awards!!!! super chio (fav words of her).

ok. jom citer semalam. hehehe. semalam agak bz la saya. huk huk. niat nak ke office pun dibatalkan awal2 pagi lagi. semalam je. 4 tempat, 4 acara saya attend.

Jumaat Malam : kitorang mengemas album gambar2 lama. sebabnya, album yang diletakkan atas kabinet dapur kerapkali lembab, kering, lembab, kering. so jadi tak bagus untuk benda2 yang hampir reput. akibatnya jadi sarang semut (yes! ewwwwwwwwwwwwww i knoe) dan saya tak boleh blah dengan ribuan semut dan memulakan upacara kemas!!!!



Sabtu : bangun saja, Cik Min dah sms ajak breakfast. macam biasa Saturday/Sunday morning ritual, kami akan ke OTWC. dan yang best kali ni. OTWC Alamanda baru 2 hari dibuka! before ke Alamanda, sempat saya singgah ke Puspanitapuri, P10 untuk tengok2 dan spy2 Futsal Karnival Sukan JayPeeYem. lepak di Alamanda sampai jam 11 terus saya ke futsal balik. Tengah hari saya teman Encik Said ke wedding di Kajang. terjumpa Encik Abam dan Encik Black yang jadi official photog. habis wedding, baring2 kat umah jap, Pak Usu datang ngan Mak Noriah. Jam 4 saya dah gerak ke Sri Gombak for SG Girls get-together di rumah bakal mommy, Puan Shazlina. nak dekat kul 7 baru gerak balik umah. kul 8, diorang ajak g Kelana Jaya. umah Uncle. lepak sampai kul 2 pagi. hohoh. gila ngantok!



team futsal pajpm. aksi futsal


 OTWC
 
us @ Ina's. us getting 'the card' from Miss Zurai untuk December's event


the impromptu birthday girls.

Ahad : pagi ni saya melepak je. layan internet. mak buat nasik lemak. and for lunch ada nasik impit dan rendang ayam. huhu tetibe rindu ikan pekasam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

so itu je lah kot. untuk cerita sayang2 hari ni.
oh, saya akan buat entry masak memasak esok!
stay tune ;)



1 comment:

didi said...

Dah lama aku tak join ritual OTWC!!!!!

Waaaaa!!!!

Tapi laki aku dah balik Kuching!
Hahaha!

Rindu korang :(