Saturday, October 10, 2009

hari ini : sepuluh hari bulan sepuluh

birthday my SG Girl, Miss Zurai. Happy Birthday babe!

dan hari ini merupakan titik noktah bagi my fellow Geng!, Cik Didi sebagai seorang gadis single.. tepat jam 11.46 pagi tadi dengan sekali lafaz, Didi dah jadi Mrs. Syazwan. cam tak percaya je! serius. Didi yang menjadi kegilaan ramai dah pun selamat jadi bini orang! antara shot panas yang sempat dirakam oleh Cik Ahkon ada kat sini!!! jom layan. ni baru je upload ok. masih fresh!












i am happy for you Didi!!!!!

Congrats.



6 comments:

rennylesa said...

tahniah didi...

me too tumpang happy for you...

zurai said...

hepi bday to me..
and congrats to didi..taun depan celebrate triple ten yer..101010..hehehe

Isz, Elliz n Faleeq said...

ur really good with ur camera.. i have to say that...

thesweetlittlecat said...

congrats didi

ami wafa said...

4 down. 6 to go.
kalau hipotesis aku betul, lps ni ko haha!!! (baik ko aminkan doa aku ni ;P)

didi said...

thanks for all the wishes :)

will upload pics at my blog when i have the time

;)