Sunday, October 18, 2009

ahad hari ni kan?



skang kul 4.00 petang. ari ni plan cuma ada satu. Didi's Wedding (ye, untuk kesekian kalinya) belah Syazwan pulak. di Bandar Utama, Damansara. aku nampak keceriaan dan kegembiraan kat muka Didi. serius! mungkin seri pengantin baru masih belum habis, mungkin juga bahagia berleluasa dalam hati dengan cik abang kan. tapi still bila dia buat muka plastik, kitorang (aku, Nat, Nina n Zul) boleh baca. hahahaha. usai majlis yang ada 3 ekor kambing bergolek di atas api, aku balik rumah dan terus capai laptop ni. semalam seharian ada di rumah kayesann. seawal jam 9 dah lepak, balik rumah just untuk tukar baju je. dan hinggalah jam 5 baru balik rumah. niat di hati nak tido, tapi rasa rugi plak. mak noriah n abah baru je sampai dari Melaka. tu diorang tengah lunch. sebenarnya ikutkan hati duk rumah ni memanglah super boring melainkan ada orang nak dilayan. tapi takpe lah. disebabkan esok cuti (acap konvo), aku nak layan dvd je lah. oh, ramai rasanya yang pinjam novel aku. sebab makin kurang lah.


ok. i am bored. ramai orang kat umah pun rasa bosan. hahaha.

gambar??? nanti lah. malam sikit. bateri tengah charge!

****updated!!!! with pictures



 


3 comments:

Anonymous said...

pasni sape lak? zul kn?

swit@kon said...

zul la kot..
btw, sapa ni?

didi said...

hihi

zul punya stalker barang kali
:)