Tuesday, October 20, 2009

tahniah Prof.




she was one of my lecturer back in those lab coat days in my ever loved university. oh, how i miss those days. she was my Organic Chemistry lecturer. walaupun hanya satu subject dia ajar saya (saya tak amik subject kecik2 di bawah major Prof sebab Organic Chemistry super duper susah.) apepun CONGRATULATIONS to Prof Dr Halimaton Hamdan yang telah menerima Anugerah Merdeka. tak lupa juga buat NC, Prof Dr. Ir Zaini Ujang. Caya lah UTM, bangga nyer saya!!!! KEUNGGULAN TERBILANG. wuhuuuuuuuuuu. semoga ada ramai lagi kalangan UTM yang bakal mendapat anugerah besar negara seperti ini. Mana tau, lagi 20 tahun, Cik Yantie ke??? hehehe 


Bersama kita menjulang
Keunggulan terbilang

Ke mercu jaya kita usaha

UTM puncak letaknya
Martabat keilmuan
Cendekiawan beriman
Cekal bersama taqwa
Menara cita-cita


Kami anak kandung
UTM rimbun bernaung
Usaha kami bukti cintamu
Dikau persada ilmu


Keazaman perjuangan
Taqwa dan Iman
Ke arah kecemerlangan
Perundingan penulisan
Pembelajaran penyelidikan
Perkhidmatan kepada watan


Di sini kami berdiri
Setia pada janji
Bermaruah berbudi bahasa
UTM sanjungan bangsa
UTM sanjungan bangsa


UTM, Sanjungan Bangsa!!!!!!
always, dulu. kini dan selamanya.




9 comments:

icedcham said...

comel.. UTM ada lagu ye? ada mp3 tak?

cheche said...

aku pun utm jugak... huhu

azurasid said...

UTM sanjungan bangsaaaaa..

;)

acap! said...

uitm.. usaha taqwa mulia...

swit@kon said...

icedcham,

mp3? ada ada. nak ke?

swit@kon said...

cheche,

kau, aku, mama lin! UTM beb!

swit@kon said...

azurasid,

yeap kak! sanjungan bangsa. so proud :)

swit@kon said...

acap!

ko tetibe nak menyelit eh :P

hade said...

ahkon,

well i want to kasik u anugerah,

anugerah blog cun terbaek..he3..

hiddup ahkon..:)

luv u..