Wednesday, December 8, 2010

double C. no, make it triple

hai korang.
saya bukan nak cerita pasal Chanel :P.
saya nak cerita pasal cuti, chocolate dan coffee.
saya suka cuti. saya juga suka chocolate. oh, coffee tak yah sebut, menggila namanya.
cuti membuatkan saya lebih banyak baring, tido, tengok movie atas katil dan marathon tv series.
cuti juga membuatkan saya sangat buncit kerana apart from muching a whole lot of junk foods, i've stuffed myself with a lot of carbs.

coffee adalah cinta pertama saya (wah, banyak tul cinta pertama aku. :P).
tanpa kopi, seharian saya boleh jadi tidak keruan. oh, kena kahwin ngan kopi kot? sebab zaman skang orang kawin ngan PSP, ngan patung, ngan diri sendiri. masih ada yang belum kahwin ngan kopi. hahaha *lempang diri sendiri. budus*

semalam sesi kopi. saya dan dua gadis istimewa dari Geng! iaitu Didi dan Min. Kopi Session adalah sans Um dan Lin. Oh, we missed u guys. Secawan Toffee Nut Latte saiz VENTI dan sebungkus kopok black pepper yang Didi beli. Kami berborak pasal masalah negara. Balik tu terus gugur rambut berkoyan-koyan. T____T

kan? berat tak isu yang kami bincangkan???
tengok muka memasing pun dah tau! :P

chocolate?
cik Min baru pulang dari Langkawi. Untuk bulan November - Disember je total trip Min ke Langkawi adalah sebanyak dua kali. dua kali jugak beli bag baru. :p. Tapi best. Dapat coklat!!!! Kata Min, kalau nak lagi datang rumah. Oh sudah pasti. InsyaAllah, habis stok ni aku datang k.

bounty adalah tersedap di dunia!!!! woot! *high*


hah! kan? gemok kan? belum campur dua mangkuk besar meehon goreng semalam. dua mangkuk pada jam 4 petang dan 2 mangkuk lagi pada jam 10.30 malam. T__T

tapi takpe, saya sekarang dalam mode detoxing semula makanan2 tidak sihat semalam. KPI minum air suam hari ni adalah 4x refill dan ke tandas berpuluh kali.

ok. jap g nak g alamanda. beli cereal. :(

2 comments:

suhana azlin said...

bestnyer sesi lepaking..hehe..

laling, sape la yg x gile chocs and coffee? u tell me? x normal kut kalau x suka choc dgn kopi sedapp..hehe...

didi said...

huhu
me too
cuma i try to cut on coffee
before this, every morning MUST coffee
sekarang 2-3 times a week, boleh handle
tapi still miss it, huhu

chocolate?
no way
:)

my fave: maltesers, m&ms peanuts and kinder bueno. Yums!