Saturday, December 25, 2010

my third place

merry christmas
ho! ho! ho!
just came back from my so called christmas dinner and coffee session with didi (and shortly after joined by Said). bukan christmas dinner lah. sesaja. memandangkan hari ni kan 24 Disember, Christmas eve. Merry Christmas kepada sesiapa yang celebrate!!!! :)

anyways, thanks to Said. mimpi apetah budak bangun tidur itu. datang2 terus belanja kami dinner dan coffee also adalah dibayar sepenuhnya oleh Said. Thanks again! semoga murah rezeki selalu.

tatkala duduk di tingkap starbucks sambil menghirup toffee nut latte panas...kedengaran muzik bertemakan christmas, jazzy dan soothing..hujan di luar gerimis memberikan effect snow gitu. terus terbayang Lin kat Aberdeen. Sedang semangat dengan christmas spirit latihan nak berboxing di Boxing Day!! hahahaha. kami kat Malaysia feeling oversea sebab hari2 sejuk ok!!!

and tonight i can sleep well sebabnya saya dah dapat menghabiskan pencarian stamp starbucks coffee untuk mendapat free 2011 planner. woot! i love starbucks!!! it really is my third place. <3

sweet!

with the planner, inside it, i found 3 coupons for next year coffee/complimentary beverage redemption etc. oh, i'm in love. lalalala. apa lagi, go get yours today. the promo is still on until Jan 15th 2011. or kalau tak sabar, beli je planner itu for RM55. :)

ok. disebabkan minum kopi terlalu banyak. dua hari tak makan nasi, sekarang badan saya dah dilanda angin kus pus. urat belakang ni tegang dah. so kena rehat. esok nak kemaskan baju2 dalam almari (maybe akan bukak kedai lepas ni atau buat giveaway-stay tune!!).

so, nanite korang.
merry christmas kepada yang celebrate christmas.
happy holiday.

7 comments:

suhana azlin said...

angin kus kus? meh dtg umah aku urut meh...hehe...teringat zaman gonjeng dulu jadi tukang massage dlm audi hahaha...

wah! effect snow gitu...hehe...i kat sini main snow je ari2 uols...sojuk!

adzsha said...

alah mengada!!! hehehe *jealous* kat sini takde pun promo planner huhuhuhu

swit@kon said...

suhana azlin,

haah. belikat ku berangin semalaman. hahahaha. padan muka. melantak kopi je kot. :P
ye babe. teringat. urutan kasih kau kepada aku kalau aku ngantuk dalam odi. hahahaha.

sini kunun2 snow la. padahal hujan je pun :P

swit@kon said...

adzsha,

i'll buy one for you kalau nak. nanti i post ke dubai. mau?

adzsha said...

betul ke ni? sanggup ke nak minum kopi byk2 lagi? btw i balik cuti feb/march kalo u sanggup nak belikan tak payah post la..kita bole meet up somewhere hehe

swit@kon said...

adzsha,

i can gobble up more coffee. but i can't promise you the planner is still around till the day i hit the 12th cup. hahaha.

but i can buy one for you. it's available for RM55. how bout that?

nishashburn said...

beb, jom bukak gerai kt flea market amcorp nak? mcm nak sell of some stuffs i have to clear up space and make my life clutter free...