Wednesday, December 1, 2010

Quiksilver Hi Tea Fashion Show



i attended the fashion show last Sunday. 
as one of Alamanda's Fashion VIP, i was invited to few programmes such as fashion show, shops opening and etc. This not the first time i was invited to a fashion show. Been to one  few months back. It was Carlo Rino Splendid Summer  2010 High Tea Fashion Show back in April. And this time around they invited me for Quiksilver|Roxy High Tea Fashion Show.

the runaway. short and simple

arrived at 3p.m, registered and was ushered to the stage area. ahaks. got the front seats. wooohooo. oh, they also handed me a goodie bag which consists a Roxy Beach Tote, Alamanda Thermo Mug and Cold Storage Shopping Bag. Poor DK. The goodie bag is only for Fashion VIP card holder. 

Hunny Madu

The emcee for the day is Hunny Madu. She's the dj from my favourite radio station, Flyfm. oh, i adore her. Her shoes, her rambut yang ala2 senget sebelah tapi cantik sangat!!!! and they way she utters her words..my gawd. laju dan selamba. 

  

    

And when the models started to strut their thang on the runway, guess what?? Me and DK go ga-ga over a very very very cute male model. Yup. Gua amik gambar close muka dia je ok!!! Yummms. Auntie kat sebelah gua yang umur dah 30-ish pun telan air liur dan share obsesi nya terhadap mamat tu...

  
comel kan?kan? hehehe. comel lah!

Overall koleksi Roxy dan Quiksilver adalah hot, hot, hot! Tak terlalu remaja dan tak lah berunsur tua. I think i can see myself in one of those yang diperagakan especially bag dan dress from Roxy.




Dan sama macam sesi2 fashion show biasa, adalah lucky draw.Saya sempat paksa DK untuk tulis nama dia. Sambil dia tulis nama dia bebel2 'u naik ok kalau nama i diorang panggil. i tanak. malu'. Tapi dah memang rezeki dia, memang nama dia naik ok! Si Hunny Madu siap buat ulasan sebelum panggil nama dia. Antara lain, ayat Hunny camni 'the next lucky person is....her name resembles the women in BabyFace song..' masa ni gua da agak nama DK. sebab nama ala2 omputeh gitu. Sekali betul da. Sikit punya terkejut. Siap tanak naik ok. Haha. Dan yang paling chomel apabila DK dipeluk oleh Hunny Madu. Awwww. so sweet. ;p

  
DK comel yang teruja. kaki sebelah terangkat tu. LOL

Actually they provide high tea right after the fashion show. Tapi memandangkan Encik Said dah berada di Starbucks, kami terus ke sana. Satu round Toffee Nut Frappucino sekali lagi. Sambung borak sampai kul 6. Oh bahagia hidup. Kopi dan kawan! Yumms.

DK and i during the show
*dia memang suka amik gambar ala2 nak ciyom i :P* 

sesi hati ke hati? <3

Thanks to Alamanda and Quiksilver (and Roxy too!). Next time sila jemput lagi. I'll be there kalau ada kesempatan. <3. Last but not least...

the goodie bag :)

 oopppsssiieee, not this one.
hahaha

yang ni lah.

ok. thanks DK sebab teman! 

xoxo


1 comment:

reena said...

Hehehe. Dulu i gila Roxy, Billabong, Rip Curl. Tapi sekarang not my thing anymore la. Their stuffs dah tak sesuai dengan i..Boleh pakai pun flip flop dia. Hehe.