Tuesday, December 21, 2010

DDD




bukan saiz bra yang triple D ye kawan-kawan. ;p
DDD stands for Drop Dead Diva.

Oh my my. Lepas marathon Leverage selama 2 minggu, kini saya beralih pula kepada Drop Dead Diva.
Masa sesi lepak dengan Min dan Didi, rasa tercabar bila diorang borak pasal tv series ni tapi saya taktau apa2. Hahaha. So, tanpa menyahut cabaran sesiapa, terus saja saya layan. dan hari ini. secara officialnya. saya telah menamatkan Season 1 - Drop Dead Diva.oh super nice. nak sambung Season 2 pula. dan untuk Y.E.H. nak borong dvd ni jugak!!

kisahnya pasal apa?

Debb & Jane

pasal seorang model, Debb dan seorang peguam, Jane. Debb mati accident. Dia takde buat kebaikan atau kejahatan masa hidup. So, zero. Tak dapat nak tentukan dia masuk syurga atau neraka. Semasa guardian angel, Fred nak tentukan tu, Debb tekan butang yang menyebabkan dia balik semula ke dunia.

Dalam masa yang sama, Jane seorang peguam yang bijak di suatu firma. Hari yang sama tu, ada seorang suami datang mengamuk di office sebab bos Jane tidur dengan wife dia. Nak tembak bos Jane, tapi tertembak Jane. So masa Jane kat hospital, roh Debb masuk dalam badan Jane. so bermula kisah-kisah lucu dan chomel. Bayangkan model bersaiz 2 yang agak lurus (read : bimbo) masuk dalam badan peguam bijak yang bersaiz 14.

best gila! so, apa lagi. sila layan. :)

Drop Dead Diva Wiki Page is here.

*pictures credit to google image*

3 comments:

thesweetlittlecat said...

sy suka! :)

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

best kan!!

didi said...

my fave character: Stacy!
kawan dia sgt chumel okay?! :)