Tuesday, December 21, 2010

Tutti Frutti


fro-yo.
a short form for frozen yogurt.
ahaks. i had Tutti Frutti (TF) last nite!!!
woot! selepas melihat dengan penuh jealousy di blog2 berhampiran. hehehe.

oh, saya makan TF di outlet IOI Mall, Puchong.

just choose your cup (either green for medium size or red for large cup-i think), pick your flavor, indulge with the toppings (fruits, candy, biscuits, cereal etc), weigh your cup and pay.

my first TF was RM 17.95. Ahaks! Ada la orang yang memakan TF ngan saya tu siap cakap 'weh, tak penuh tu. kau penuhkan cup tu. banyak sikit.' Bila dah btau yang sebenarnya timbang dan bayar, baru terkedu. Nasib baik tak sampai RM 30.

tak sempat amik gambar apa2. sebabnya melayan kesedapan french vanilla yogurt flavor yang dicampur dengan original flavor. tambah dengan topping cornflakes, gummy bears, marshmallow, oreo, peach and longan. ah bliss. kalau tak, takkan si shahrul makan macam makan maggi cup. siap tonggengkan mangkuk. hahahaha. chumel.

siapa nak pegi lagi? DK? Reena? CC? angkat tangan dan mari kita ke TF. :)
more infos, go to TF Official Page here.


*TF, sila buka satu outlet di Alamanda. Please. Pretty pretty please :)*


p/s : berusaha agar tidak menggilainya. saya mahu melekat to starbucks sahaja. :P

5 comments:

reena said...

Tak mau gila TF jugakkk. Koyak purse wohhhh! Hehe.

cc said...

to date, i dah pekena TF 5 kali =P

banana-strawberry paling best! slruppp

swit@kon said...

reena,

betul. occasionally buleh la kan. ;)

swit@kon said...

cc,

jealous hokeh. menyesal tak makan banana-strawberry

thesweetlittlecat said...

i love TF! 1st time mkn kt ttdi last year, kena dlm 27++, then after that dah terer skit, kalo gi sunway pyramid or ioi mesti kena pekena gak TF! yum yum