Monday, December 14, 2009

berdosa kah aku?

aku accident pagi ni.
dekat simpang nak masuk roundabout dari P8/P9.
kalau ikutkan aku belajar memandu, mana ada orang emergency brake nak keluar simpang.
tapi takpe lah. mungkin aku ni banyak dosa agaknya. tuhan bayar kat aku cash.
sebelum tu minah tu potong aku mengejut.
taktaulah. duit satu hal. semangat aku ni dah terbang terus.
menggigil dan aku tak rasa bleh cover.
ehmm.

nasib baik takde ape2 je lah. aku kan skang pakai tali pinggang dan terima kasih kepada encik kancil kaler maroon yang mengelak dari melanggar aku plak dari belakang.

nasib ada ayah yang kerja satu tempat dengan aku. dengan pantasnya dia terus check kereta aku kat parking. aku berniat nak cuti hari dan esok. aku rasa lemah.


*sigh*

13 comments:

~LIZA~ said...

yg penting u tak apa2..

Piza said...

omg yantie...syukurlah ko tade apa-apa..selawat byk2 tenangkan hati eh!

princess~syeena said...

babe,

kuatkan semangat okeh...

thesweetlittlecat said...

r u ok?
luckily takde pape beb..
syukur alhamdulillah..
cuti lah beb.. tenang kan fikiran lu!

zulaikha mz said...

babe... take good care ok...
kadang² accident ni bukan salah kite, so ko rehat jer secukupnya. gain back ur strength.

matul said...

Babe, Syukorlah ko masih selamat. Bawak keta bebaik. Sekang nih banyak la orang yang sewel kat luar sana yang bwk keta tak hingat dunia pastu kite yang bawak ngan berhemah nih yang jadi mangsa kan..take care.

khairabdullah said...

memang banyak kot dosa.. baguslah musahabah diri dengan cara begitu.. bukan marah sana sini tak tentu hala..

berhati-hatilah di jalan raya

Anonymous said...

alalalaa... kesiannye.
adalah tu salah silap kat mana.kiteorg nyaris eksiden smlm. van yg tatau dtg dari mana, ttbe cut into our lane and memecut laju nasib tak tergesel and kereta belakang sempat break. kalau tak keta kiteorg mcm sardin la terhimpit ditengah.

yg penting, u r fine. take a rest ok.

take care!




~coffeeaddicts~

mardeque said...

yanti..
cool down babe..
kereta tak pe.. yang penting ko yang selamat

Shopaholic Mama said...

hope you dah recover from the shock! you must be traumatised..

hazeleyed lady said...

Ass-salam
Shukur sis tak cedera. Take a good rest...hope everything will be fine soon.
See yer at my blog.

suhana azlin said...

beb! syukur la takde pape..keta and duit boleh carik...

tenang2 kan jiwa okeh..

Mursapap said...

The most important thing is that u r safe. So next time be careful not only on the way u drive but ppl around u. Sometimes accident occurs not because of ur fault.

Calm urself and chill ok.