Thursday, December 24, 2009

penutup

hari ni penutup secara officialnya kerja untuk tahun 2009.
aku akan bercuti panjang next week and hanya akan kembali ke pejabat semula 4 Januari 2010 nanti.

don't worry. i'll update this blog from time to time from somewhere. haha
mana tu?? rumah la kan. hau hau hau.
kepada yang di office, selamat pening kepala. :P
aku baru je buat Nota Serah Tugas untuk seminggu.

kepada yang menyambut Hari Natal @ Christmas - Selamat Hari Natal, Merry Christmas. ho ho ho.
semua orang balik awal ari ni. yang nak gantung stokin, malam sat g nak tunggu Santa Claus, yang ada Christmas Dinner etc.
mesti Lin seronok. first time celebrate Christmas kat negara omputih. dapat merasa kesejukan suhu 0 Degree.
dan tak lupa snow yang memutih. ntah2 ada team Carol yang sesat kat umah dia. hahaha.
one eggnog and hot chocolate. aaaa bahagia! :P

so happy holiday people.
aku harap enjin aku cukup panas untuk distartkan semula tahun depan!

happy new year jugak!

lotsa love - swit@kon sanctuary.

Nota D(o)nut : sapa2 yang holiday oversea tu, bawak2 la souvenir. hahaha. untuk Zurai dan Basiq yang bakal honeymoon next week, enjoy k!


*update* 
Baru pulang dari Alamanda. seorang diri layan Toffee Nut Frappucino dan Chocolate Raspberry Cake With Caramelized Walnut sambil didendangkan lagu2 jazz di Starbucks. la la la la. its my Christmas Dinner. sangat enjoy! feels like wanna hug people tau! and membayangkan duduk seorang diri di sebuah apartment, pasang lagu jazz, bakar lilin dan buat air panas dalam mug besar. the joy of independence. :P


[i've put up 2 new polls at the right side of this page. go vote okay! thanks]

1 comment:

suhana azlin said...

wah bestnye cuti..hehe kamal pun tgh cuti sebab ofis takdak org..

tu la kan, kat sini cam terasa sgt nak krismas, lagi la taun ni diorg dpt white christmas..kalau kt msia tu krismas ingat sale jek =)