Wednesday, December 9, 2009

Victoria's Secret IS Finally Here!


ini je saya sempat capture semalam. hahaha

yes. the brand that made Malaysian go crazy (saya lah tu. hahaha).
but no, not everything on sale. only those bath/shower gel, perfume and few more items.
the booth/kiosk is located at Domestic Departure Hall just a few steps from the escalator.
before this, you can only find their booth or kiosk at Changi Airport (the nearest).
but now, it's finally here man!
sangat suka!
tapi semalam saya tak sempat nak memborong.
teringin nak beli Oh La La tapi tinggal sebotol je.
dan memandangkan kami (saya dan kolig) tiba lewat kerana MAS sekarang dah pandai nak delayed lelama. mintak duit baru tau!, saya hanya sempat jeling dan pegang botol tu je.

bilalah lagi nak nik flight ni? erm. penang kah?
nak Victoria's Secret!!!!


Nota D(o)nut : Saya akan update later pasal trip ke KK kay!

5 comments:

nishashburn said...

ala... dlm international airport je ke? erm...B.R.A VS ada tak? hihihihihi...

ina said...

alamak!!!! dlm departure hall ker..??? deng!!!!
dah x travel by MAS skang ni uhuk uhuk uhuk....
kalaulah anda berkesempatan menyinggah ke booth itu, saya ingin mengirim beberapa botol boleyyy???
kalau dpt tau harga pon ok gak kan...bley compare adakah ianya jauh lebih murah dr yg dijual oleh blog2 di sini...

swit@kon said...

nishashburn,

takde bra la shasha. ada beauty products sajo.

swit@kon said...

ina,

nape dah tak travel by MAS? langkah penjimatan kena naik AirAsia eh? hehehe. kalau orang nak travel naik MAS orang kol bitau k

ina said...

bebeh,

langkah penjimatan oleh I**** - only certain level jer bley naik MAS, golongan marhaen naik Air Asia, certain level of marhaen lak mmg tak bley travel by plane langsung sob sob...