Friday, January 15, 2010

teary eyes



hoho. malam tadi takde mood nak layan dvd. balik dah kul 9. so cam agak letih. layan tv je. Channel E! ada special Keeping Up With The Kardashian - Wedding Day (ke apa tah tajuk betul dia). slot khas untuk Khloe punya wedding day dengan NBA Star, Lamar Odom. memang dah lama dah, bulan September dia kawin.

layan je la kan. 2 jam ko. dari cerita diorang mula2 kenal. sampailah their wedding day. oh. tahukah anda diorang hanya berkenalan selama dua minggu dan dalam tempoh dua minggu seterusnya diorang kawin? hehehe. kata lah apa pun, diorang fake ke, apa ke. tapi serius ok, masa persiapan wedding dan the wedding day itself, gua termenangis. hahaha baru cam ala2 berazam untuk tidak emo2 di tahun 2010 tetapi itu lah yang terjadi. hahaha. it was so sweet k. the bride wore strapless white Vera Wang dress (yang hanya disiapkan dalam tempoh beberapa hari sahaja. read my words - beberapa hari ok) and the sisters (Kim & Kourtney) wore purple. Kim was in Lilac to be exact. not to mention the engagement ring! woohooo. gila bosar.

ok tu je, nak bitau saya termenangis masa part wedding vows. tapi saya tak dapat carik the exact words. g aaa tengok sendiri k. mesti ada ulangan punya kat E! kalau jumpa pas ni saya buh eh!

kthxbai.




7 comments:

princess~syeena said...

Babe,

syeena pon tgk!!syeena start awal sket....before khloe punye show ade giuliana and bill punyer wedding....start layan e! dari kul 8.20 okeh!!!husband syeena tension giler terus men xbox dlm bilik!!hehe!

nishashburn said...

huhu... jeles org lain dah kawen2 sumer... sob! sob!

swit@kon said...

princess~syeena,

aku tengok gak Bill & Giuliana tu. tapi tu dah kali ke-3 so tak berapa thrill. yang Khloe tu nanges k. hahaha bab wedding vows la :P

swit@kon said...

nishashburn,

kena pelan2 kayuh kot. huhu. *sedey gak*

suhana azlin said...

beb, kat sini ahad ni ada preview kardashian new season! woohoo...x sabar i aku nk tgk...yg khloe kawen tu pun aku dah tgk dah, sweet kan?

pastu e channel sini kan advance kan, so ada girls of the playboy mansion..mcm haram je full og boobs and toots haha...sekumpulan perempuan seksi bimbo yg menyerahkan diri...

ko tau citer glee x? baru sampai uk..best beb try ar carik...mesti ko suka sebab dia pasal musical group kat high skool..kita kan the show gurls...hehe...

swit@kon said...

suhana azlin,

hahaha. kat E! tak tayang girls of the playboy mansion. banyak sangat nak censored nanti.

GLEE? aku tgh meroyan carik. kat penang aritu dah habis. huhu. sedey babe.

hujung bulan ni aaa. walaupun channel 711 dah mula tayang minggu depan, aku nak dvd gak! me likey. :)

suhana azlin said...

haha tu la pasal...aku cam kalau dah bosan sgt xde citer baru tgk, tensi sbb body diorg canteks gilers haha jeles dgn bimbo-bimbo itu..

cari jgn tak cari...best giler.. (^_^)