Tuesday, January 19, 2010

Movie Review : All About Steve


oh yes. another movie by Sandra Bullock.

 
this time around her character is a lot smarter, quirky and hilarious.
she is crossword constructor (encyclopedia bergerak you all).

Bradley Cooper (awww, he is hot hot hot) was a cameraman for NNC Network and his parent set him for a blind date with Sandra Bullock.

cerita dia simple je. berkisar tentang itu saja. yang Sandra Bullock (Mary Horowitz) gilakan Bradley Cooper (Steven-with-V) dan buat satu crossword khas tajuk "All About Steve" selepas diorang berjumpa. haha. saiko! dan dia carik mamat tu sampai ke tempat2 mamat tu buat berita terkini. saiko kali dua. kenapa mamat tu lari? tengok sendiri lah. hahaha. ok, ok. saya cerita. mamat tu takut dengan dia sebab dia ni encyclopedia bergerak. terlalu banyak info dalam kepala dia dah dia banyak sangat cakap.

kelakar la. walaupun ceritanya biasa saja.
tapi tengok lah. Sandra Bullock takkan mengecewakan. :D

ok have fun. opss lupa. saya bagi 3 bintang!


No comments: