Sunday, January 10, 2010

my not so good sun-day


when i wrote the previous entry, i was heart-broken. but i really determined to send the HD to Data Recovery Lab altho it'll cost me fortune. bukan nak berlagak, but duit memang boleh cari (dengan menubuhkan tabung ahkon huhu) tapi memories inside that HD, sampai bila2 pun memang takleh recover. my 1st D5000 shooting session back in Penang last September.

oh btw. yesterday i baked my first Scones. with tonnes of recipes, i choose one and unfortunately it turns out bad. not so bad actually. i think that salesgirl in Yummies gave me the wrong type of flour. and right now, my second attempt scones are inside the Butterfly Oven. using a different kind of flour. and i think it is good. no, it is great. belum rasa lagilah. physically they pretty looked like scones. smell so nice. i bet they taste nice too!

i can't put up any picture cause my baby *sob* is down. i am doomed. first my HD now my D5000. last night while i was trying to capture my scones, it suddenly shut down. the first click and nothing. when i tried to switch it off and on it again, nothing happen and there's no green light indicator at all. semalaman saya menangisi perkara ini dan saya takleh tido. saya dinasihatkan baby saya ada masalah dengan shutter windownya dan patut ke Nikon Service Centre di Menara PKNS. kerisauan agak berkurang sebab masih ada warranty. saya akan cuti next week untuk settle kan kedua2 baby saya itu. my D5000 kena hantar cepat, LGK Trip lagi 2 minggu. saya sangat tak keruan. tapi my scones really kinda made my Sunday.

i miss my baby.and my Sundae Love.

:(

have a nice Sunday people. doakan kedua2 baby saya dapat dipulihkan.


3 comments:

Anonymous said...

babe,
sedihnyeee!!!
i hope there's nothing major on ur nikon. dia merajuk kejap kot...mana tau nnti ok balik ;)




~coffeeaddicts~

m.i.l.a. said...

ala..sedih..xbleyla aku nak klik lg D5000 tu..huhu

Lady said...

hurmm~ aku doakan kesejahteraan kedua-duanya~ ehehehe

check my mail!