Wednesday, January 20, 2010

i am Simple






hey peeps. i won something from TiC. Be Kind To Skin Contest. dapat trial version of Simple 3 Step Skincare and The Saturdays CD. seriously great to actually win something no matter how big the prize is. saya memang minat The Saturdays. Mr. P kata lagu2 gedik mereka sangat sesuai dengan swit@kon. hehehe.

and currently saya menggunakan skincare tersebut (ditching my Loreal's White yang disayangi :P) dan mendapati ada sedikit perubahan. bukan jadi lebih cantek pon kepada kulit saya. lebih ok gitu. hahaha. dah tua2 macam ni baru hegeh nak tukar skincare. haha.

apa pun thanks to TiC! you still my favourite fashion blog/webpage!!

2 comments:

nishashburn said...

bestnyer menang2 hadiah =)

btw, sorry tak bgtau earlier about my situation. i dh jawab pjg lebar kt blog i. karaoke? on ajer... =P

suhana azlin said...

simple...aku pun dah tukar pakai simple kat sini sebab murah giler..nak continue pakai olay x smpi ati mak nak beli nyah, gila mahal melampau kalah kat msia..hehe...

anyway, hepi holidays!