Sunday, January 17, 2010

Restaurant Review :Garden Cafe & Lifestyle Store, The Curve


hari ini. saya jalan2 dengan mak. kami ke The Curve. remember selipar saya putus masa ke Port Dickson hari tu? so saya dah lama merengek ngan Kicap yang saya nak selipar baru. dia tak beli2. so kami decide ke Flea Market, The Curve.

hasil belian nanti lah saya tunjuk, tapi saya nak kongsi pasal Garden Café & Lifestyle Store yang baru sahaja dibuka di Ground Floor, The Curve. hujung sekali berdekatan dengan Cineleisure (lupa nama baru dia).

a cosy cafe. ambience dia sangat best. soothing. saya suka. harga pun ok. i had Carbonara Spaghetti & Green Apple Soda. mak makan Chocolate Hazelnut Cake ngan plain water je. haha. mak saya memang penjimat. tak minum air manis, air gas dan lain2 kecuali air suam. :P.

jom tengok gambar. tak berapa chomel. guna kamera N77 saja.





 
me momma. see the plain water?

 
 recommended drink! super sedap. ;)

 


hah. itu la saja yang saya nak kongsi ngan korang. best. new experience. seronok. dapat makan ngan mak pulak tu.

so, sesiapa yang berminat, sila ke Garden Café & Lifestyle Store okay. tak kisah lah nak lepak2 ngan member, family or girlfren,boyfren. gerenti best! :P

Garden Café & Lifestyle Store
Lot G41, Ground Floor
No.6 Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara,
47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.



3 comments:

at.y yazit said...

OU has one restaurant w similar concept but its indoor (this one looks outdoorish to me). we had a fren's 'go-green' birthday celebration there. quite cool. food sedap. ambience best & u can buy d flowers they had as deco. but errr..i dont remember d name. alamak, sorry not helping or contributing on anything pulak w my comment. :p

didi said...

aty memang macam tu
sgt tidak mmembantu ok? :p
haha

anyway, aku belum lagi try kat sini
boleh la aku heret syazwan ke sana

aku kat marmalade pun tak pernah pegi lagi
oh, sangat la ketinggalan daku ini :(

at.y yazit said...

cet.. siot je kau. well i WILL get the name for u if u want just dat tiada dalam kepala sekarang :p

well babe, maybe we should try the restaurant for ur bday dinner nak? lets pick a date. i'm full 29-31. 1st feb nak?

p/s : ampun cik ahkon, menggunakan blog anda utk buat date ngn gf saya pule. oh, anda dijemput *ceh cover*