Thursday, January 21, 2010

GLEE

sape tengok GLEE malam tadi? lepas American Idol?
wahhhhhhhhhh super best kan???
sapa kate GLEE adalah rancangan yang awesome angkat tangan!!!!!
(Mama Lin - sila layan ini juga ye -selain KIWTK!)



oh, sangat craving untuk membeli dvd GLEE tetiba.
awak, belikan dulu bleh??? *wink, wink*
saya chenta sama lagu2 diorang. huhu superb! Mercedes Jones and Kurt Hummel adalah best!! fashionista!
ok lah. nak g carik mp3 plak.

bye
xoxo

6 comments:

zuraida said...

aku tengok!! tapi dh nak habis..sbuk memasak... :P

thesweetlittlecat said...

aku suke Glee!!!

didi said...

hihi
aku pun suka

pompuan tu muka dia mcm kristen kat SATC kan?

serius aku suka time diorang nyanyi lagu 'Grease' tu
'u better shape up' (doo doo doo)
'cos i need a man' (doo doo doo)

saya suke :)

ami wafa said...

my first reaction lps habis nonton: "um, sila beli dvd glee ni cepat. x larat nak tunggu tiap2 minggu" to which um sgt bersetuju dgn statement aku. hihi!!!

GLEE adalah sgt best. suka semua lagu2 itu. kan bagus kalau chekgu2 kita pun ada passion spt mr.-oh-i-love-ur-eyes-schuester. (^_^)

princess~syeena said...

waiting for Encik Teddy Bear to download all the episodes!!wink wink*

nishashburn said...

org suke! org suke!! i ljust love the musical concept... asal ada nyanyi2 nari2 jer, musti ku minati =P