Thursday, November 25, 2010

it's a girl thing







it is a souvenir. from London i guess. it came before the book (Top Tips For Girls - refer entry mabuk buku). yeah. i love girly things. kalau dapat hadiah yang girly2 lagi i soka. tambah kalau kaler pink, design polka dot. oh. best!!ye la.....i kan gegirl yang girly. wah! tetibe meremang bulu rohma. nampak tak buku chumel ni punya design yang super duper girly? stiletto dan handbag ok! cute kot.... ;)

anyways, this little book contains banyak quotation yang comel2. quotation berkenaan dengan friendship, life, relationship and etc. but mostly are friendship quotations. and tujuan saya post entry ini adalah sebenarnya saya dah decide nak share sama kamu semua. tips2 dari buku yang saya nyatakan di atas tu tadi dan juga dalam buku chumel ni. 

so tanpa melengahkan masa, quote of the day adalah....

"Women's fault are many. Men have only two: everything they say and everything they do." 

nantikan tips atau quote yang lain pula esok lusa ok!!! daaaa

xoxo



p/s
(i) thanks Awak *hugs*
(ii) dah pegi klinik gigi. sekarang gigi rasa banyak ruang kosong. ;)

3 comments:

Melissa said...

Hahahaha good quote ! ;D

my-name-is-dk said...

me also love that quote =)

suhana azlin said...

babe, scaling tu ke yg org guna istilah cuci gigi? lama dah nak gi konon blk msia ari tu nak gi tp haremmm..menambahkan kerak gigi dgn makanan lagi ada..hehe...