Thursday, November 4, 2010

i ADORE StrawberryShawl

ini adalah entry khas untuk contest my friend yang sama nama, Yanty!
aku support hang ni. walaupun aku belum beli lagi tudung dari hang!
kawan-kawan, meh join contest ni jugak. apa yang korang leh buat adalah dengan mengikut syarat2 di bawah (copy paste dari blog yanty):


Syarat-syarat penyertaan:

mestilah Warganegara Malaysia; tidak mengira umur dan jantina.
cara nak mengambil bahagian cik apa punya contest ni tak susah...begini caranya:

1) be my follower blogs yantyclicks & StrawberryShawl
2) buat satu entry di blog anda, letakkan Tajuk entry anda "i ADORE StrawberryShawl" (link your entry to this entry)  
3) copy & paste Banner cute ni ke entry & side bar (link to this entry)
4) Setiap entry anda mestilah mempunyai satu gambar anda yang paling cun,creative, menarik, tertarik dan sememangnya debomm menggayakan tudung ataupun shawl. ■pic anak pon boleehh... (contoh macam gambar cik apa kat atas nun..)
5) Ajak rakan anda untuk turut serta.
6)last sekali, pastikan anda fill up form* ini ya..:) 

* form ni korang klik kat blog yanty k.

so, yanty, ni aku punya entry. nak menang gak k hadiah dari hang!! :p



yantie aka swit@kon dan shawl ;)


apa lagi!!! jom join contest ni!!!
cepat2....klik sini

8 comments:

Mrs.aisheiteru said...

cantiknye cik yanti!

swit@kon said...

Mrs.aisheiteru

alamak. segan plak rasanya.
tq! ;)
muka bangun tido :p

Y@nty said...

thanks akon!

cantik2! tapi malu la jgn la amik gambaq aku! (dok tala camera mai kot sini)

l♥v u!

swit@kon said...

Y@nty,

ahaks. perasan. sapa yang tala kat hang!!! :P

eh, ya ya. aku amik gambar hang. tak sabaq nak menang nih. wakakakakaka

(S)trawberry(S)hawl said...

camna nak menang ...sila jadi follower strawberryshawl ye...hahaha....

termasuk lam syarat contest tuh! :P

Y@nty said...

akon,

cmna nak menang ...kena la like strawberryshawl skali ya! hahaha

bluek!

swit@kon said...

Y@nty,

dah la. aku mengikuti kedua2 blog ye!!!

Kering Kontang said...

sweet2....kite pown join gaks....huhu...gudluck2....