Friday, November 26, 2010

baru je

baru je nak rasa best, tetiba rasa tak best
baru je rasa nak suka, tetiba rasa menyampah (turn off)
baru je rasa nak sayang, tetiba rasa benci
baru je rasa nak makan, tetiba rasa nak kentut
baru je rasa nak balik, tetiba ada banyak kerja
baru je rasa nak shopping, tetiba tengok duit tak cukup
baru je rasa nak jogging, tetiba kaki rasa cramp
baru je rasa nak makan angin, tetiba ada gunung berapi 
baru je rasa bersemangat, tetiba rasa down
baru je rasa nak telefon dia, dia dah call kita


hahaha. akak tengah hyper ni.
pusing2 dalam kepala ni.
banyak sangat benda.
akibat hazelnut black coffee.
aiseh.

so, apakah baru je kamu semua??? hihihi
;p

2 comments:

suhana azlin said...

baru je berazam nak diet alih2 dah siap choc chip cookies satu adunan wuuwuu T_T

cc said...

baru je nak insaf drpd shopping, dah terbeli something T________T