Tuesday, November 2, 2010

after 2 months

selepas hari lahir saya yang ke-27, semalam saya terima hadiah dari my bff, Puan Didi. belated birthday gift!!!
birthday Syazwan semalam tapi yang dapat hadiah adalah saya. ahaks! setelah hampir 3 minggu setengah tak jumpa (rindu woooooo!), semalam Didi singgah rumah.

hadiahnya apa?
benda yang saya suka lah tentunya!!!
starbucks coffee mug and a tin of earl grey tea.
yerp, i am a coffee addict but i'm constantly in love with earl grey tea. the smell oh! so good!


bertambahlah koleksi teh dalam tin saya. sebelum ni saya terima 3 tin-kembar teh London cap Harrods [London Icons Tea Gift]. ala-ala birthday present jugak la tu. saya baru guna 5 sachet sahaja out of 150 sachets. Sayang lah!

to Didi dan pemberi teh yang lain itu, Thanks so much!!!!!! you guys are like my cup of tea/coffee. not one day i can live without it! ;) *hugs*

2 comments:

didi said...

Woi!!
Byknye koloksi teh kau!!!!!

Sorry beb. Berbulan aku simpan bday present kau nih. Nasib baik x expire lagi. Hehe

Cawan tu photogenic lah. Lagi lawa dalam gambar :p

swit@kon said...

didi,

aku kan kalau dah suka satu benda, aku kumpul je keje aku. wakakakaka.

tambah lagi kalau chumel dan best! :P