Monday, November 8, 2010

Ga Ga for Game(s)

saya adalah seorang gamer.
tak kira lah. game pc ke, konsol ke.
memang addicted. sekali start mesti nak main sampai habis level.
sampai power.
itu lah sebabnya blog ini semakin berhabuk. kerana tuannya sedang asyik bermain game.
tiga hari bercuti di rumah, saya menghadap game sahaja.

kalau di iPod touch, saya tengah gile main game ni....

1. Jojo Fashion Show 2 HD - yang ni dah khatam. settle semua level ok. paling power aaa kira!!! woot!



2. Yard Sale Hidden Treasure Sunnyville - yang ni pun khatam dah. best gila carik hidden things at yard sale ;)


3. BBQ Pro - yang ini super geram, siap bunyi2 yum yum yum yum.....best wooooo. masih belum khatam. baru level 29!


4. Buckingham Palace - yang ni pun best. hidden treasure and mini games. belum habis. stuck kat dalam throne room!!! nak carik cheats jap. LOL

oh, banyak lagi lah!
tak terlarat nak cerita satu-satu. tu belum masuk Angry Bird, Cookie/Cake Doodle, Cut The Rope, Cooking Mama, Pottery, Uno, Scrabble....oooo banyak woooooo

dan bila seorang rakan baik memberi pinjam Wii. aduh mak.
I'm in love!!!!! Tangan dah sakit2 sebab main Wii. Tapi syiok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Wii Sports Resort - dah khatamkan bicyle, bowling, archery dan canoeing. terus rasa cam sportswoman. Wakakaka.


2. Mario & Sonic at the olympic games - yang ni baling lembing pun kalah. aduh mak!


3. The Simpsons - yang ni ok. semakin power walaupun pada awal asik lompat masuk dalam kolam coklat!


4. Guitar Hero - tak dapat main sebab gitar tinggal kat Sri Gombak!!!! Pfffftttt


5. Chicken Blaster - walaupun rasa kejam bunuh ayam, tapi best! wakakaka.



ok.nuff said. i am a game addict.
so what's yours? apakah game kegemaran anda dan apps iPhone/iPod/iPad kegemaran korang???
please share!!!


;)

* all pictures are courtesy of Google Images - from various websites.

6 comments:

thesweetlittlecat said...

i pun suka angry bird! tp bukan sllu dpt men.. bila dpt ipad hasil pinjaman dr org lain punye jerk leh men! hikhikhik

suhana azlin said...

kat sini org guna wii tu sbg medium stay in shape @ kuruskan badan hehe..teruja jugak tengok =)

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

iPad adalah addicted juga. aku takde. pun pinjam. tapi dapat main versi 'halus' melalui ipod pun ok! :)

swit@kon said...

suhana azlin,

sangat kot berguna untuk kurus.
badan aku sakit semacam dah ni.
baru main archery, cycling, bowling. hehehehe

Lady said...

main wii memang bole kuros.. syok!

teringat dulu2 aku main brickgame je.. ohohoho~

swit@kon said...

Lady,

mana kau menghilang???? dah bersalin eh? babe, pe citer hard disk aku :(