Friday, October 8, 2010

cycle of life

as i published this entry, i'm already at Nilai.
Cecece. Cam poyo. Padahal Nilai je pun. Half an hour dari rumah. ;p.
Ada kerja sikit lah. Lunch time saya balik dah.
Hari ni macam bakal lagi kelam kelibut.
Pagi di Nilai, petang ada event di PICC.
After office nak shoot ke rumah boss di Tasik Prima, Puchong.
Malam meraban kot ngan Kiki yang balik bersempena peeteekay tu.
Esok pulak ada 3 jemputan open house (lagi??) dan dua jemputan walimatul-urus.
Ntah la. Nak pegi yang mana tatau.
Dalam hati nak sambung buat cheese tart, buat roti jala dan kuah kari.
Buat birthday kek! Yeay. Lagi berapa hari jek ni.
And 101010 is around the corner.
Bertuah Zurai dapat celebrate birthdate cantik tahun ni.
Dengan hubby dan baby (dalam perut). Happy Birthday in advance darling!!!

Oklah.
See ya later aligator!!!!

XoXo

2 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

xberapa paham entry ni sb baru kenal tapi i nak pesan ni kalau g bangkok lg nak pesan naraya, haha, sumpah dah gila takleh lupakan kecomelan dan kemurahan, janji okay? haha

swit@kon said...

Nurulhuda|Adlie,

hikhik. Pasal kerja i lah babe.
Ye, Naraya adalah super addicted. Cute. Murah. Best. Telan air liur. Rasa nak beli semua!!!!

Will let u know IF i g Bangkok. Kalau u g dulu dari i, kirim.....;)