Friday, August 21, 2009

jimba jimba birthday :D


ha. aritu kan beday Cik Min kita yang ke-26. so malam semalam kami beramai2 telah ke Alamanda (Johnny's spesifically) untuk attend birthday dinner cum 'kenduri puasa' Geng! memandangkan mulai esok kita semua akan mula menjalani ibadah puasa, entah bila Geng! akan makan malam bersama lagi, so adalah sesuatu yang menarik dan best untuk kami adakan sedikit makan2 bersempena kedua-dua sambutan.

min fetched me at home around 750, Lin dan Mila dah ada di Alamanda sejak jam 6. Didi dari rumah, the newlywed paling lambat sekali sampai dan acikcheche tanpa acikpaie. Max cancel last minit, um di KB.

melihatkan kepada orang-yang-terlupa-beli-kek-tapi-terlupa-jugak-bagitau dengan selamba duduk, aku ajak lin g beli kek. hasilnya kek cinoni dari BR. super sedap! ditambah dengan mulut yang sedang panas hasil sup steamboat yang menggelegak dan kuah tomyam yang kick habis. tak siap la kami kalau tak bergambar. oh, bukan tiap kali pun bergambar, bila ada birthday celebration saja je adik2. :D

so, apa lagi. jom tengok gambar! gambar dicilok dari FB Min. iainya tidak diedit!




matilah lepas ni, layan blog terliur tengok kek yang sedap ni!

untuk korang yang kat luar sana, yang masih sudi menelek blog yang tah hape2 ni, saya nak ucapkan selamat menyambut Ramadhan yang mulia. semoga dengan kehadiran bulan Ramadhan ini, kita dapat meningkatkan lagi amal ibadah kita. Insya Allah. jangan dok pikir raya je ok!

Selamat berPARAM dan selamat la untuk yang otw driving balik ke rumah untuk sambut Ramadhan bersama keluarga!

xoxo,
Yantie


10 comments:

Anonymous said...

Selamat berpuasa, ahkon~!







~coffeeaddicts~

Lady said...

yo beb~ Selamat berpuasa..harus beberapa hari ni aku tak buka blog ko sebab tannak tengok kek ni. hehehe *kidding*

Pape pon kek tu totap cun!

Joyah Sempoi said...

salam ramadhan untuk yantie sekeluarga..:)

Shopaholic Mama said...

Hello sis,

Selamat berpuasa ye!

swit@kon said...

~coffeeaddicts~,

Selamat Berpuasa juga. babe, u balik KL every weekend ke?

swit@kon said...

Lady,

hahaha. layan je blog aku. jangan dilayan napsu itu! aku akan pastikan aku letak makanan2 yang lebih syiok lagi pasni. :P

swit@kon said...

Joyah Sempoi,

Selamat Berpuasa juga (tapi maybe lain sikit kat Cardiff!)

swit@kon said...
This comment has been removed by the author.
swit@kon said...

Shopaholic Mama,

Kakak! Selamat Berpuasa juga!!!

swit@kon said...

Shopaholic Mama,

Kakak! Selamat Berpuasa juga!!!