Tuesday, May 11, 2010

mak menang nyah!



i dapat (dua) award uolls. woot woot!
satu dari mak buyung - WanMai dan satu lagi dari Kiko Khan.



1. thank and link the person that give you the award 
- to WanMai dan Kiko Khan, am i that beautiful? wow. thanks. *merasalah perasan*


2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
- 15 kan? wow. banyak tu. ok. let's start.
(1) Suhana Azlin dan Mya Chomel - beautiful stayed-at-home mom with her stories of baking, travelling and Mya!
(2) Um Liyana - yang sedang pecah otak nak buat preparation tunang/kahwin
(3) Puan Zuraida - newbie yang baru berjinak2 blogging since dah ada 'baby'. update la selalu k!
(4) Dalila The Frog Princess - jangan selalu sakit/merajuk/nangis/
(5) Puan Kiera - come and join me in the BB World. hiks.
(6) Puan Fara Izuwin dan Cik Bom - ko masih lawak seperti di zaman anak dara. hahahaha
(7) Tina - untuk Mika dan Maryam yang beautiful, juga maknya :D
(8) Yanty - rindu ang! mai datang rumah
(9) Cik Aqilah - partner in crime. bakal bergelar isteri next week.
(10)  Mursapap - voluptuously beautiful
(11) Encik Tariq Effendi - i like you, and your blog. period!
(12) Didi - walaupun ko dah dapat 3 kot. aku bagi lagi.
(13) Peeja - award kecik untuk blogger meletup cam kau!


argh, banyak la 15. huhu. nanti la sambung. if teringat.


3. Contact said blogs and let them know they've won the award.
akan dimaklumkan kepada pemenang2 itu.


4. state 7 thing of yourself
- pendek dan kalau tak kaver makan boleh gemuk!
- baru discover saya tak suka naik flight - nausea lah!
- suka benda yang masam. jeruk, asam, pooh masam tapi ketiak masam no-no. :P
- gadget freaks. boleh godek satu-satu gadget sehingga takde apa nak digodek lagi
- saya semakin malas exercise. walaupun bukan kerana takut diculik seperti Fara. 
- selalu mengidam makanan yang macam2. hari ni nak sambal sardin, esok nak mee rojak ayam Uniten
- perasaan terhadap KLIA, Pulau Pinang, kasut, katil sendiri, Encik Pooh adalah tidak pasti. tapi yang penting ada perasaan manis di situ.



2 comments:

FARA said...

aku yang gemok berat serta tak cun ni pun takut kena colek..ko pon perlu consider kebarangkalian itu ye

swit@kon said...

FARA,

hahaha. ko carik tempat lari yang ramai orang la fara!!! hehehe.