Monday, May 31, 2010

macam banyak je


ok. entry kali ni macam nak tulis fakta instead of cerita. dan ada beberapa soalan. tolong jawab eh korang...


  1. baru balik dari Puspanitapuri, P10. Ada majlis YeaPeeSee 2009. saya berdiri dengan my 5inch Yunique Paradise, Channel inspired pump dari jam 7.30 pagi hingga 1.00 petang. Kemudian bersambung dengan 3inch NOSE pumps. and now, i got blister all over my feet. i can't even bend my toe fingers. T___T. kesian kaki saya. kerja keras hari ni. oh ye, tahniah kepada penerima-penerima cemerlang tahun 2009. ramai muka2 2/2006 k. plus minus sepuluh orang jugak lah.
  2. i really really wanna buy my SATC 2 movie ticket in advance, tapi sampai hari ni dalam website takde pun appear option movie itu on June 3rd. please help me kepada sesiapa yang tahu.
  3. pelatih PeeTeeDee yang menjalani DeePeeYea meninggal hari ni semasa menjalani modul yang tidak pernah kami lalui sebelum ni. Al-Fatihah. Takziah untuk keluarga arwah. masa batch saya pun ada seorang meninggal, tak masuk paper plak??ooo sebab dia sakit cancer la. Al-Fatihah.
  4. saya beli mice untuk netbook saya. zebra uols. nanti i post piccas. dan saya baru beli scarves hanger from IKEA. puas hati. kemas sikit shawls saya.
  5. tahniah buat jiran sebelah bilik saya yang dah selamat bergelar isteri last Friday. minggu ni saya sibuk dengan anak bos punya wedding pulak! bilalah nak wedding ai ni?? haha gambar saya post kemudian.

ok. lima je. kaki sakit, perut lapar, kepala agak pening, mengantuk.
[nak tau updates yang lebih update, follow my twitter!!:P]

okthanksbai


2 comments:

thesweetlittlecat said...

next year ko plak dpt APC... konfem!!!

swit@kon said...

thesweetlittlecat,

dapat? nay....belum reseki