Monday, May 3, 2010

hidup ini tak pernah adil

entah.
bukan menangisi. bukan tak menghargai. bukan tak bersyukur. bukan apa pun.

cuma memang betullah.
yang tidak boleh, dibolehkan aje.
yang memang boleh (kalau buat) tanak pulak dibuatnya.

sampai bila?
aku hanya macai.


T____T

3 comments:

suhana azlin said...

sudah! hentikan tangisan, lagi difikir lagi sakit otak ko..

sy cadangkan supaya anda pergi ke yummie utk beli bahan resepi dlm senarai must-try anda itew..tenangkan otak jap..lama dah ahkon x main masak2..hehe..

swit@kon said...

hoho. banyak wo benda. sakit hati ai.

aku dapat order ni. mana lah aku nak korek nak buat kek man u. aduhs

suhana azlin said...

hehe..buat je kek cekelat moist simple then tepek edible man u logo kt atas, siap! =)

sakit hati pasal x puas hati kenape kita kene buat kerja sedikit 'keji' di luar kerelaan kerna terpakse tu biase beb...